Kuva: AOP

Lidlin bonusjärjestelmä uudistuu - "Suomen kovin bonus"

29.12.2023 11:15 - Sanni Seppä

Lidlin rahakuponkien arvo kasvaa tammikuusta lähtien.

Lidlin etuohjelma Lidl Plus uudistuu vuoden vaihteessa merkittävästi. Tammikuusta alkaen Lidlin etuohjelman käyttäjiä palkitaan ostoksista rahakupongeilla, joiden arvo on jopa 10 prosenttia kuukauden ostoksista. 

Etuohjelman keskeisimpiä ominaisuuksia on bonusjärjestelmä, jossa asiakasta palkitaan bonuskupongeilla. Asiakkaita on palkittu sekä ilmaisilla tuotteilla että rahakupongeilla, mutta muutoksen myötä tuotekupongit poistuvat ja rahakuponkien arvo kasvaa. Parhaimmassa tapauksessa etuohjelman käyttäjä voi saada kuukauden ostoksistaan jopa 10 prosenttia ostosrahaa. Asiakkaan tekemät ostokset kerryttävät yhteissummaa, ja aina tietyn euromäärän saavutettuaan asiakas saa rahakupongin. Esimerkiksi kuuden sadan euron ostoksista bonusta kertyy 37 euroa kuukaudessa.

– Asiakkaamme ovat toivoneet ostoksista palkintona nimenomaan rahakuponkeja, ja vastaamme nyt tähän toiveeseen. On mahtavaa päästä yllättämään asiakkaamme vielä sillä, että bonusta on jatkossa tulossa isommalla kauhalla. Tämä on käsityksemme mukaan tällä hetkellä Suomen kovin bonus, Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström kertoo tiedotteessa.

Lisäksi etuohjelman tarjouskuponkeihin tulee muutos, sillä 4.1. lähtien kaikille yhteisiä etukuponkeja ei tarvitse enää erikseen aktivoida sovelluksessa, vaan jatkossa alennuksen saa, kun vain skannaa Lidl Plus -sovelluksen kassalla.

– Haluamme, että Lidl Plus -sovellus on asiakkaillemme mahdollisimman helppo käyttää. Siksi tarjoukset ovat jatkossa käytössä pelkästään korttia vilauttamalla, Forsström sanoo.

Kaikille yhteisten kuponkien lisäksi sovelluksessa on tarjolla myös henkilökohtaisia etu- ja bonuskuponkeja, jotka on jatkossakin aktivoitava ennen käyttöä. Näin asiakas voi itse päättää, millä ostoskerralla kupongit hyödyntää.  

 Lue myös: Varaudu juhlimaan uuttavuotta hyytävissä tunnelmissa - Foreca lupailee lisää lunta ja pakkasta

Lue myös: Vuodenvaihteessa kalastuslakiin muutoksia

Lue myös: Kaipaatko tekemistä lomapäiville? Helsingissä on avattu jo lukuisia luistelupaikkoja - katso lista

Kilpailut

Uusimmat