Miltä vuosi 2021 näyttää kohdallasi? Voice.fi:n horoskooppi paljastaa suurimmat käänteet

31.12.2020 17:45 - Emmi Moilanen

Rapu (21.6.-22.7.)

Vuosi 2021 koettelee rapua eri tavoin kuin poikkeuksellinen vuosi 2020. Alkavana vuonna rapu huomaa apunsa olevan tarpeen niin työrintamalla kuin ystävien sekä läheistenkin keskuudessa. Vaikka suosio hivelee itsetuntoa, kevään edetessä on hyvä muistaa kirkastaa itselle omia rajoja – kaikkeen ei tarvitse venyä.

Kesäkuu on ravulle otollista aikaa ryhtyä toteuttamaan suurinta tavoitetta, jonka on asettanut itselleen vuodelle 2021.

Leijona (23.7.-22.8.)

Vuosi 2021 on leijonalle muutosten aikaa ihmissuhderintamalla, sillä merkin edustajien lähipiiri tiivistyy entisestään läheisemmäksi. Leijona oppii alkavan vuoden aikana itsestään paljon, ja nyt onkin aika ryhtyä ilmaisemaan omia tunteita sekä tarpeita rohkeasti ääneen. Jos odotat vuodelta rakkautta, tämä siivittää myös kohti sitä.

Vaurautta havittelevan leijonan kannattaa pitää silmät auki kesän kuukausina, sillä ideat uusiin mahdollisuuksiin viriävät juhannuksen tienoilla.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyen uusi vuosi alkaa omaan hyvinvointiin keskittymisellä. Tähän kannattaa panostaa erityisesti silloin, jos kuluneen vuoden murheet tuntuvat yhä painavat raskaana harteilla. Merkin edustajien olisikin hyvä jo alkuvuodesta selvittää, mikä saa olon tuntumaan vahvalta, tasapainoiselta ja hyvinvoivalta. Nämä opit nimittäin tulevat jälleen tarpeen alkusyksystä, arjen muutosten myllertäessä.

Vuonna 2021 neitsyelle kukoistuksen aikaa onkin kiireinen kevät sekä rakkauselämälle otollinen heinäkuu.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vuonna 2021 vaaka etsii kadoksissa ollutta inspiraatiotaan mutta on vaarassa turhautua, sillä ruosteessa olevat taidot vaativat hieman vetreyttämistä. Ole kärsivällinen, sillä pitkäjänteinen työ alkaa kantaa hiljalleen hedelmää jo kesällä.

Kaipasitpa elämääsi sitten luovuuden mukanaan tuomia uusia mahdollisuuksia, ihmissuhteita tai romanssia, syyskuu on otollinen aika suurille elämänmuutoksille.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpioni keskittyy vuonna 2021 kodin rakentamiseen ja henkisen turvaverkon vahvistamiseen. Mennyt vuosi on koetellut niin henkisesti kuin fyysisestikin, joten nyt on aika luoda arkeen uusia, vahvoja perustuksia. Alkavana vuonna merkin edustajat voivat hyötyä merkittävästi myös siitä, että uskaltavat vihdoin päästää irti elämänsä myrkyllisistä ihmissuhteista.

Loppusyksyn lapselle kukoistuksen aikaa puolestaan on marraskuu, johon kannattaa ajoittaa vuoden merkittävimmät suunnitelmat.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Vuosi 2021 enteilee merkin edustajille kiireistä ja sosiaalisten rientojen täyteistä aikaa, etenkin, jos he malttavat keskittyä elämään hetkessä aiempaa paremmin. Alkavana vuonna jousimies myös löytää mahdollisuuksia asioista, joita hän on aikaisemmin pitänyt elämässään merkityksettöminä. Vaarana onkin tilaisuuksien lipuminen sivu suun, jos et huomaa pitää silmiäsi uteliaasti avoinna.

Rakkauselämäänsä muutosta kaipaavan jousimiehen kannattaa tehdä isoja liikkeitä toukokuussa, sillä nämä teot kantavat pitkälle loppuvuoteen saakka.

Lue myös: Miksi suutelemme uuden vuoden vaihtuessa? Perinteet useiden satojen vuosien takaa

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat