Torju poikkeusajan aiheuttama tylsyys! Horoskooppisi paljastaa, mikä on paras aktiviteetti juuri sinulle

30.04.2020 13:45 - Emmi Moilanen

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pitkät videopuhelut

Skorpioni viihtyy mainiosti myös itsekseen, mutta on viikkojen kuluessa alkanut kaivata seuraa arkisiin askareisiin.

Soita videopuhelu ystävälle tai perheenjäsenelle vaikkapa kokkaamisen, pyykkien laittamisen tai siivoamisen lomassa. Puheluiden aikana tunnit kuluvat kuin siivillä ja tylsimmätkin kotiaskareet sujuvat edes hieman kivuttomammin.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Live-lähetykset somessa

Jousimies kaipaa seuraa poikkeusajan keskellä ja mikä olisikaan parempi tapa sosialisoida myös tuntemattomien ihmisten kanssa kuin sosiaalisen median livelähetykset.

Seurasitpa ahkerasti sitten ystäviesi tai somevaikuttajien livelähetyksiä, mieleesi on saattanut hiipiä ajatus myös oman Instagram- tai Facebook-livelähetyksen pitämisestä. Tartu rohkeasti toimeen ja mieti, saisitko omalle lähetyksellesi kantavan teeman esimerkiksi ruuanlaitosta tai harrastuksestasi?

Kauris (22.12.-19.1.)

Peli-ilta kavereiden kanssa etänä

Merkin edustajat ovat tunteneet poikkeustilan aiheuttaman stressin ja ahdistuksen nahoissaan, jolloin illanvietto iloisissa merkeissä tulee tarpeeseen.

Kokoontukaa ystäväporukalla virtuaalisen peli-illan merkeissä. Voitte valita perinteisen lautapelin, jolloin yksi toimii pelinhoitajana ja muut osallistuvat etänä. Myös netistä löytyy paljon yhdessä pelattavia pelejä tai voitte kuluttaa aikaa seuraleikkien äärellä, jotka eivät vaadi minkäänlaisia pelivälineitä. Esimerkisi "totuus vai tehtävä" sujuu erinomaisesti myös etänä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Keskustelut sosiaalisessa mediassa

Osa tähtimerkkien edustajista tavoittelee poikkeusaikana ruutuajan vähentämistä, mutta vesimies sukeltaa sen sijaan innolla yhä syvemmälle internetin keskustelupalstojen syövereihin.

Kun iso osa arjen tavanomaisista sosiaalisista kanssakäymisistä puuttuvat, analyyttisista keskustelutaidoistaan tunnetut vesimiehet pääsevätkin loistamaan nettikeskusteluissa. Uteliaan elämänasenteensa ansiosta he ottavat tilaisuudesta myös kaiken mahdollisen hyödyn irti, ja ovat innokkaita ymmärtämään asioita myös muiden keskustelijoiden näkökulmasta.

Kalat (19.2.-20.3.)

Ryhdy luovaksi

Tunteiden ja ajatusten ilmaisu taiteen kautta on terapeuttista. Kalat tuntee tarvitsevansa juuri nyt kanavan, johon purkaa poikkeusajan aiheuttamia tuntemuksia sekä turhautumistaan.

Olipa valitsemasi taiteenmuoto sitten kirjoittaminen, piirtäminen, maalaaminen, käsityöt tai musiikki, anna luovuuden virrata kerrankin täysin vapaana. Jos kaipaat vuorovaikutusta taidehetkiisi, voit esitellä valmiita tuotoksia sosiaalisen median välityksellä ystävillesi tai pitää vaikkapa maalausillan videopuhelun välityksellä.

Oinas (21.3.-19.4.)

Karanteenihaasteet

Inspiroidu sosiaalisessa mediassa kiertävistä haasteista ja haasta myös ystäväsi kokeilemaan uusia taitoja kanssasi. Videoitpa suorituksesi muiden nähtäville tai et, haasteiden tekeminen vie ajatukset pois matelevasta ajasta ainakin hetkeksi.

Haasteiden myötä uusien taitojen oppiminen käy nopeasti, ja osan lomassa tulet tehneeksi myös treenin kuin huomaamatta!

Lue myös: Madonna jakoi oivalluksensa karanteeniarjesta humoristisen kuvakollaasin kera - samastutko?

Lue myös: Ovatko rakennekynnet kasvaneet karanteenissa? Helpolla niksillä kynnet ovat kuin vasta huolletut

Lue myös: Supermalli teki itse itselleen tatuoinnin karanteenissa: "Se ei ole helppoa"

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat