Kuva: Shutterstock / Youtube

Miehen erittäin luova kosinta elokuvateatterissa meni viraaliksi: "Hän nosti rimaa"

13.01.2020 14:15 - Iiro Myllymäki

Mies animoi itsensä ja naisystävänsä osaksi naisen lempielokuvaa.

Erään miehen suorittama poikkeuksellinen kosinta on noussut suureen nettisuosioon. Elokuvantekijä Lee Loechler kosi naisystäväänsä Sthuthi Davidia tavalla, joka poikkeaa hyvin paljon perinteisestä polvistumisesta romanttisen illallisen jälkeen. Itse asiassa Lee valmisteli kosintaansa peräti puolen vuoden ajan, jotta kaikki olisi täydellistä.

Kosintapaikkana oli pieni elokuvateatteri, jossa esitettiin Sthuthin lempielokuvaa Prinsessa Ruususta. Yksi kohtaus elokuvassa oli kuitenkin muutettu Leen toimesta. Kyseisessä kohtauksessa normaalisti prinssi herättäisi Ruususen unesta suudelmalla, mutta kosintaa varten Lee ja Sthuthi oli animoitu elokuvaan prinssiksi ja prinsessaksi. Kosinnasta kuvatulla videolla näkyy, miten Sthuthi katsoo hämmentyneenä valkokangasta.

Sitten animoitu Lee ottaa esiin sormusrasian ja heittää sen ylöspäin, ja tässä vaiheessa tosielämän Lee ”nappaa” sormusrasian ilmasta upeassa tempussa. Tämän jälkeen mies polvistuu rakkaansa eteen, ja animoitu pari katselee tilannetta valkokankaalta.

- Voi hyvä luoja! En tiedä, mitä sanoisin, Sthuthi hihkuu yllättyneenä.

- Toivon mukaan tiedät, Lee vastaa osuvasti takaisin ja saa kaikki nauramaan.

Lee vannoo naiselle rakkauttaan ja samalla käy ilmi, että elokuvateatteri on täynnä parin perheenjäseniä ja ystäviä. Kaikki ovat olleet mukana juonessa. Kohtaukselle saadaan onnellinen loppu, kun Sthuthi vastaa myöntävästi kosintaan. Voit katsoa videon upeasta kosinnasta alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Bored Panda -sivusto on haastatellut Leetä kosinnasta. Mies kertoo, että hän sai idean ehdottaessaan vastaavankaltaista kosintatapaa ystävälleen, joka ei kuitenkaan päättänyt toteuttaa ideaa. Näinpä Lee säästi idean tulevaisuuden varalle. Haasteeksi muodostui muun muassa se, että miehellä ei ollut minkäänlaista kokemusta animaatioelokuvien tekemisestä. Niinpä mies ryhtyi etsimään animoijaa, joka olisi sopiva luomaan disneymäisen kohtauksen elokuvaan.

Lopputulos on kertakaikkisen upea, ja netissä kosintaa on ihasteltu laajalti. Videolla on jutun kirjoitushetkellä yli kuusi miljoonaa näyttökertaa.

”Hän nosti rimaa kaikille tuleville kosinnoille”, on yksi kommentoinut.

”Rakastan sitä, miten hän heitti animaatiosta sormuksen itselleen. Niin luovaa!” on yksi kehunut.

”Tästä miehestä kannattaa pitää kiinni. Söpöin kosinta, jonka olen koskaan nähnyt”, on myös kirjoitettu.

Lue myös: Äidin piti videoida tyttärensä kosinta - epäonnistunut lopputulos sulattaa sydämiä somessa

Lue myös: Miehen kosinta loksauttaa leuat - pyysi naisytävänsä kättä aseellisen ryöstön aikana

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat