Kuva: Shutterstock

Pariskunta luuli valinneensa huonoimman mahdollisen päivän ottaa hääkuvat Pariisissa - toisin kävi!

07.11.2019 17:45 - Iiro Myllymäki

Australialainen pariskunta sai otettua kuvia täysin autiossa Pariisin keskustassa.

Miltä kuulostaisi hääkuvat autiossa Pariisissa? Varmasti romanttiselta, mutta myös epärealistiselta. Turisteja kuhisevassa rakkauden kaupungissa harvemmin pääsee ihmisiä pakoon ainakaan ihan keskustassa. Eräällä pariskunnalla kävi kuitenkin hyvä tuuri, ja he saivat lopputuloksena otettua upeat hääkuvat ilman muiden ihmisten läsnäoloa.

Kuvat otettiin viime kesänä, kun väkivaltaisiksi yltyneet mellakat riepottelivat Pariisia. Mielenosoittajat olivat jalkautuneet kaduille vastustamaan bensan hinnan korotuksia ja yleisesti elämisen kalleutta kaupungissa. Pyrkimyksenä kontrolloida protesteja poliisivoimat kielsivät ihmisiltä pääsyn tiettyihin osiin kaupungin keskustaa. Australialainen pariskunta Lisa ja Tim Gillam pystyi käyttämään tilannetta hyväkseen ja sai otettua hääkuvat tyhjillä kaduilla.

Kaksikko meni kysymään vartijoilta, saavatko he luvan ottaa kuvia autioilla kaduilla. Ensin lupaa ei hellinnyt, mutta lopulta vartijat taipuivat. Lopulta valokuvaaja sai kuvata pariskuntaa aavekaupungissa tunnin ajan.

- Kun olimme aivan Champs Élysées -kadun päässä ja katsoimme Riemukaarta ilman, että näkyvillä oli yhtään ihmistä tai autoa, se tuntui kuin maailma olisi loppunut, Lisa Gillam kertoo brittiläiselle Metro-sivustolle.

Naisen mukaan vastaavanlaista tilaisuutta ei ole suotu Pariisissa edes elokuvien kuvaamista varten, joten kyse oli todella ainutkertaisesta tapauksesta.

- Ensin olin huolissani, että olimme valinneet huonoimman mahdollisen päivän mennä naimisiin Pariisissa. Lopulta kaikki palaset loksahtivat paikalleen uskomattomalla tavalla, ja tunsimme olomme niin onnekkaiksi, Lisa sanoo.

Valokuvaaja on jakanut hääkuvia Instagramissa. Jos usean kuvan päivitys ei näy alla, näet sen tästä.

Lue myös: Uimari päätyi yllättäen pariskunnan romanttisiin hääkuviin - katso

Lue myös: Maailman seksikkäimmät kaupungit listattiin - mukana myös Suomea lähellä oleva kohde

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat