Kuva: Instagram: @carolineaarthur

Carolinen jalat vievät 69 prosenttia hänen pituudestaan - hankaluuksia saada jopa mallin töitä

06.11.2019 18:15 - Milena Raappana

Caroline Arthurin jalat ovat 131,6 senttimetriä pitkät.

Australialainen Caroline Arthur, 42, kääntää kadulla kävellessään katseita. Kahden lapsen äidillä ja entisellä mallilla on pituutta 186 senttimetriä, mutta suurempi ihmetyksen aihe on hänen jalkansa, joiden hän uskoo olevan Australian pisimmät. 

Hänen jaloillaan on pituutta kantapäistä lantioon mitattuna 131,6 senttimetriä ja ne vievätkin 69 posenttia hänen vartalonsa pituudesta. Upeat sääret kuitenkin hankaloittavat Arthurin päivittäisiä askareita. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän kertoo Australian Daily Mailin jutussa, että esimerkiksi matkustaminen on hänelle hankalaa. Lentokoneessa hänen on pakko päästä istumaan uloskäyntien oheen sijoitetuille rivistöille, sillä hän ei mahdu istumaan tavalliselle paikalla. Autoa ajaessa hänen täytyy vetää penkki mahdollisimman kauas ratista, jotta hänen jalkansa mahtuvat polkimille. 

Arthur sanoo artikkelissa, että nykyään hän on sinut pitkien jalkojensa kanssa, mutta nuoruudessa ne olivat hänen suuri epävarmuutensa. 

- Kun kävin alakoulun viimeistä luokkaa, olin koulumme pisin opettajat mukaan lukien. Ja totta kai lapset osaavat olla julmia, Arthur selittää ja sanoo, että häntä nimiteltiin pituutensa tähden.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös vaatteiden ostaminen teiniaikoina oli hankalaa. Esimerkiksi housut piti ostaa vyötäröltä liian isoina, jotta ne olisivat sopivat pituudesta. Arthur sanoo olleensa todella onnekas, että hänen isoäitinsä oli loistava ompelija. Hän muokkasikin liian isoista vaatteista sopivan kokoiset. 

Arthur aloitti 17-vuotiaana mallin työt, jotka nostattivat hänen itseluottamustaan, vaikkakin loppupeleissä hänen oli vaikea saada töitä pituutensa tähden. 

- Se oli kaksiteräinen miekka, koska kun tavoittelin töitä ja minut passitettiin tieheni, se sai minut voimaan huonommin, mutta kun sain töitä, se todella auttoi itseluottamukseni kanssa, Arthur selittää. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Usein työt jäivät kiinni siitä, ettei Arthur istunut vaatteisiin ja sopinut australialaisiin kauneusihanteisiin. Lopulta hän sai sopimuksen sukkahousuyrityksen kanssa, jossa hänen jalkansa pääsivät todella esiin. 

Nykyään Arthurilla on kaksi lasta, 16-vuotias poika Cooper ja 18-vuotias tyttö Zoe, jotka myös ovat todella pitkiä. Cooperilla on pituutta huimat 205 senttimetriä ja hänen jalkansa ovat yhtä pitkät kuin äidillään. Zoe sen sijaan on perheen lyhyin: hänellä on pituutta 175 senttimetriä ja hänen perheensä jaksaa naljailla hänelle siitä. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Brittinaisen parta on omaa luokkaansa: “Partani kiihottaa aviomiestäni” - katso kuvat

Lue myös: Mies poistatti korvansa sisäosan - katso karu kuva lopputuloksesta

Lähde: Daily Mail Australia

Kilpailut

Uusimmat