Victorian, 36, ronskeja somepäivityksiä äitiydestä ylistetään - "Hän vei 95 % häpyhuulistani"

12.07.2019 12:15 - Milena Raappana

Kahden lapsen äiti Victoria puhuu aiheista, joista muuten vaiettaisiin.

Sosiaalisessa mediassa suurimmaksi osaksi näkee kiillotettuja kuvia elämän huippuhetkistä. Vai milloin olet viimeksi nähnyt kellertävän vauvan kakan valuvan naisen kättä pitkin? Tällaisia kuvia jakaa kahden lapsen äiti Victoria, 36, jonka sosiaalisen median päivitykset ovat saaneet ylistystä tuhansilta ihmisiltä

Hän jakaa aitoja hetkiä äitiydestä ja suurin osa niistä on hulvatonta luettavaa. Victoria taannoin synnytti toisen lapsensa ja hänen Instagram-päivityksensä aiheesta on saanut tikahtumaan nauruun. Hän muun muassa kirjoitti päivityksessään seuraavasti:

"Tämä kaunis pieni papu murskasi tiensä kohdunkaulani läpi kuin hyvin öljytty tykinkuula vieden samalla 95 prosenttia häpyhuulistani ja tuoden samalla hänen melko ruman anaalisisaruksensa; kolmanen yllätyslapseni - Herbertin hirvittävän peräpukaman. Mikä shokki aviomehelleni oli, kun tämä tyyppi tekee pakoaan läpi takamukseni samalla kun hän yrittää nähdä synnytyksen virran, johon sekoittuu uljaasti pakaroitteni läpi valuvaa kakkaa."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Victoriaa seuraa huimat 86 400 seuraajaa Instagramissa ja monet ylistävät naisen raakaa rehellisyyttä sekä tägäävät ystäviään päivityksiin.

"Kiitos, kun pidät asiat totuudenmukaisina."

"Vannon tulet rakastamaan tätä sivua. Aivan kuin minun elämäni tällä hetkellä, niin hauska! Samaistut varmasti."

"Niin rehellinan ja hauska päivitys. Nauroin niin paljon tätä lukiessani."

Vicoria kertoi Daily Mailin Femail-julkaisulle olevansa aina todella avoin ja rehellinen asioista, jotka muut kokevat tabuksi. Hän nostaa esille raskauden ja synnytyksen aikana tapahtuvat monet fyysiset ja mentaaliset muutokset, joista ei puhuta kovinkaan paljoa. 

- Se voi olla shokki, kun yhtäkkiä sinulla on turvonnut vagina ja nännit, jotka ovat Digestive-keksin kokoiset. Silloin voi tuntea olonso todella yksinäiseksi ja poikkeavaksil, Victoria kertoo. 

"Jos et ole saanut annoksellista kakkaa kädellesi tänä viikonloppuna, en usko, että voimme olla ystäviä. Tämä on ehdottomasti rangaistukseni siitä, että kerroin väärällä tavalla katastrofaalisia uutisia Oliverille yhdestä hänen ikätoveristaan tällä viikolla. Tarpeeksi harmiton virhe, kun taaperosi kysyy "Missä on (liitä nimi tähän) 6369642 kertaa putkeen, kuulet väärin ketä hän kysyy luullen, että hän viittaa perheesi koiraan, joka surullisesti nukkui pois ja sitten hoet toistuvasti "hän on kuollut, hän on kuollut, hän on kuollut, hän on kuollut" kunnes tajuat, että passitit juuri poikasi terapiaan loppuelämäkseen."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Miltä äitiys todella näyttää? Valokuvaajan rehelliset kuvat ihastuttavat

Lue myös: Äitiys tiivistettynä 30 sekuntiin - kuulostaako tutulta?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat