Kuva: Instagram

"En nähnyt ensi viikon lämpötiloja, vauvasi oli tiellä" - meteorologi avautuu törkeästä ilmiöstä

09.07.2019 17:45 - Senni Loikala

Raskaana oleva meteorologi kertoo tietävänsä, että myös monet hänen kollegansa ovat joutuneet kohtaamaan katsojien kritiikin raskauden myötä muuttuvasta vartalostaan.

Yhdysvaltalaisen tv-kanavan meteorologi Ashlee Baracy, 34, julkaisi kesäkuussa Facebook-tilillään kuvakaappauksen katsojalta saamastaan palautteesta, joka on monista surullista luettavaa.

Ashley, en pystynyt näkemään ensi viikon lämpötiloja. Vauvasi oli tiellä lol”, miespuoliselta henkilöltä tulleessa palautteessa luki. Raskaana oleva Baracy kommentoi Facebookissa palautetta näin: ”Tämä tyyppi ajattelee varmasti olevansa koomikko. Smh… voisi edes aloittaa kirjoittamalla nimeni oikein.

Katsojien ikävät kommentit meteorologin raskauden myötä muuttuvasta vartalosta eivät tulleet yllätyksenä Baracylle.

- Kun sain tietää olevani raskaana, oli siinä yksi surullinen puoli: tiesin, että minun pitäisi kohdata katsojilta tuleva kritiikki vartalostani. Olen tehnyt tätä työtä sen verran pitkään, että olen joutunut katsomaan sivusta, kun kollegoitani on käynyt saman läpi, hän kommentoi aiemmin The Columbus Dispatch -lehdelle.

Baracy kertoi Facebookissa jo maaliskuussa saaneensa törkeää palautetta katsojilta raskautensa johdosta. "Kutsun vastenmielisiksi ihmiseksi jokaista, joka häpäisee vartaloani raskauden vuoksi, mutta tahdon kiittää aivan jokaista ihmistä, joka on tukee ja puolustaa minua."

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Todistavatko tuoreimmat kuvat, että prinsessa Eugenie on raskaana? - katso

Lue myös: 10 tapaa paljastaa raskaus - katso julkkisten suloiset esimerkit

Lähde: Yahoo!

Kilpailut

Uusimmat