Kuva: Getty

Instagram-tarinoihin tuli jälleen uusi ominaisuus - oletko jo huomannut?

03.07.2019 13:45 - Teknavi / Petri Tapala - mobiili.fi

Nyt on siis mahdollista aloittaa ryhmäkeskustelu suoraan tarinassa.

Instagramin tarinatilaa on jälleen päivitetty uudella ominaisuudella. Uudet tarrat mahdollistavat ryhmäkeskustelun aloittamisen suoraan tarinasta.

Instagramiin on lisätty uusia Chat-tarroja, jollaisilla omaa tarinaansa voi koristaa. Chat-tarraa koskettamalla tarinaa tarkastelevat käyttäjät voivat pyytää lupaa liittyä ryhmäkeskusteluun, joka toimii tavanomaisten Instagram Direct -keskusteluiden tavoin.

On tarinan julkaisijan vastuulla päättää, ketkä kaikki ryhmäkeskusteluun saavat osallistua, joten pelkkä käyttäjän seuraaminen tai tarinan näkeminen ei takaa pääsyä.

Instagramin Chat-tarra tarinapäivityksessä.

Instagramin Chat-tarra tarinapäivityksessä.

Instagramin Twitter-päivityksen mukaan uusien tarrojen tarkoituksena on helpottaa ryhmäkeskustelun aloittamista ystäväporukan kesken. Chat-tarrojen avulla vaikkapa mielenkiintoisesta tapahtumasta keskusteleminen onnistuu nyt aiempaa nopeammin, kun keskustelun voi aloittaa suoraan tarinasta.

Instagramin uudet Chat-tarrat on nyt lisätty sovellukseen sekä Androidilla että iOS:llä. Ominaisuuden jakelu on aloitettu tänään, joten sen pitäisi tulla pian saataville myös Suomessa.

Lue myös: Instagramin seuratuimmat ihmiset listattiin - mukana monta muodokasta kaunotarta

Yhteistyössä Teknavi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat