Kuva: Instagram

Bernadette, 23, aloitti malliuran amputaation jälkeen - inspiroi nyt muita positiivisuudellaan

21.06.2019 17:15 - Katariina Auvinen

Hagans tunsi outoa kipua toisessa jalassan pari vuotta sitten. Lääkärissä selvisi karu totuus.

Irlantilainen Bernadette Hagans, 23, on kuin kuka tahansa nuori nainen, joka rakastaa elämää. Hän on aloittanut myös malliuraansa, mutta yksi asia erottaa hänet monista muista samanikäisistä. Häneltä on amputoitu jalka, koska hän kärsi harvinaisesta syövästä. 

Inspiroiva nainen on opetellut uudelleen kävelemään sen jälkeen, kun hän menetti jalkansa viime vuonna. Nainen kertoo Mirror-julkaisulle, että hän havaitsi oikeassa jalassan erikoista kipua, joka sai hänet hakeutumaan lääkäriin. 

Kun nainen useiden tutkimusten jälkeen pääsi magneettikuvaukseen, siitä selvisi, että hän kärsi hasvinaislaatuisesta syövästä, joka iskee jänteisiin ja niveliin. Syöpä oli sinänsä jo shokki nuorelle naiselle, mutta järkytys kasvoi, kun lääkäri kertoi hänelle ainoan hoitovaihtoehdon. 

Hänen oikea jalkansa täytyisi amputoida, jotta hänen elämänsä pelastuisi. Nainen dokumentoi kaiken sosiaaliseen mediaan ja kertoi myös, että amputoiminen oli hänelle todella kova paikka. 

Sen sijaan vuosi myöhemmin, hänen elämänsä on kääntynyt täysin päälaelleen. Hän tekee uraa mallina. Hän ei halua piilotella jalkaproteesiaan vaan sen sijaan kantaa sitä ylpeydellä. Osaksi sen vuoksi hän päätti lähteä malliuralle, koska hän haluaa ravistella kauneuskäsityksiä. 

- Olen todella onnellinen siitä, että olen elossa. Jos voin auttaa jotain muuta tarinoillani ja kuvillani niin aivan mahtavaa, hän kertoo. 

Katso kuvat alta. 

View this post on Instagram

Clothes: 10/10 Legs: 1/2 😅 #prostheticleg #ossur

A post shared by Bernadette Hagans (@bernadettehagans) on

Lue myös: Urheiluvaatejätin mallinuket jakavat mielipiteitä - 'Tuon kokoinen ei pysty juoksemaan'

Lue myös: Muodokas plusmalli kertoo, miten hän selätti itsetunto-ongelmat: "Sitä pitää tehdä päivittäin"

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat