Kuva: Shutterstock

Realistinen ja karmiva tatuointi nousi nettihitiksi - kuvaa oli tekemässä suomalainen Torsten

30.04.2019 12:15 - Katariina Auvinen

Tatuointi on koko selän peittävä verinen klovni, joka vaikuttaisi varsin elävältä.

Hendrik Schönenbergin koko selän peittävästä tatuoinnista on tullut melkoinen nettihitti maailmalla, ja syystä. Miehen koko selän peittävän tatuoinnin kimpussa työskenteli yhteensä neljä huipputatuoijaa. Schöneberg halusi selkäänsä klovnia esittävän tatuoinnin, josta tuli niin realistinen, että monia on hirvittänyt jo pelkkä kuvan katsominenkin.

Kun mies liikuttaa selkälihaksiaan, vaikuttaisi siltä, että klovni muuttuu eläväksi. Tatuoinnin tekemiseen meni kaksi kokonaista päivää ja sen parissa työskentelivät ystävät, Torsten Malm, Adrian Ciercoles, Moriel Seror ja Kätlin Malm

Suomessa syntynyt ja nykyisin Tallinnassa työskentelevä Torsten Malm jakoi otoksia valmiista tatuoinnista Facebookissa, jossa ne saavuttivat valtavan määrän tykkäyksiä ja jakoja lyhyessä ajassa. Malm jakoi otoksia myös Instagramissa. 

Artistit kommentoivat yhteisprojektia myös LADbible-julkaisulle. Kaikki hehkuttivat sitä, miten hyvin ja saumattomasti yhteistyö sujui tatuoijien ja asiakkaan välillä. 

- Olemme olleet ystäviä jo tovin ja halusimme tehdä yhteisprojektin. Asiakkaamme antoi meille paljon taiteellisia vapauksia suunnitellessamme kuvaa ja tulevaa tatuointia, Malm kertoo. 

Tatuointi tehtiin Saksassa, jossa tatuoijat työskentelivät saumattomasti. 

- Asiakkaamme teki työmme todella helpoksi. Hän oli kiitollinen siitä, mitä onnistuimme tekemään ja niiden tuntien aikana, jolloin opimme häntä tuntemaan, minusta tuntuu, että huolimatta kuvasta, hän on yksi kilteimmistä ihmisistä, Saksassa työskentelevä Seror kertoo. 

Katso kuvat lopputuloksesta alta. 

Lue myös: Hihamerkkitatuoinnit ovat kuumin trendi juuri nyt – lopputulos kuin aito kangasmerkki!

Lue myös: Pienet ja sirot käsitatuoinnit ihastuttavat somessa juuri nyt - katso inspiroivat kuvat

Lähde: LADbible 

Kilpailut

Uusimmat