Nainen "tatuoi" äitinsä kasvot pohkeeseensa - vanhemman reaktio on vertaansa vailla

27.04.2019 20:15 - Katariina Auvinen

Bloggaaja Saffron Barker, päätti huijata äitiään.

Kukapa lapsi ei olisi tehnyt joskus vanhemmilleen jäyniä. Bloggaaja Saffron Barker päätti tehdä äidilleen kepposen, joka onnistui sanottaisiinko yli odotusten. Barkerin äiti ei ilmeisesti ole tukenut sitä ajatusta, että hänen tyttärensä hankkisi tatuoinnin itselleen. 

Barker päättikin huijata äitiään ottamalla piirretyn tatuoinnin hänen äitinsä kasvoista pohkeeseensa. Jotta tilanne olisi täydellinen, Barkerin isä oli valjastettu mukaan ja hän kuvasi koko tilanteen alusta loppuun. 

Barker kertoi äidilleen kotona, että hänellä on lahja tälle. Kun äiti saapui paikalle, hän oli todella hermostunut. Isä heitti vain vettä myllyyn. 

Hänen äitinsä oli täysin raivona. (kuva: YouTube)

- Tiedätkö, mitä hän on tehnyt? Äiti kysyi. 

Isä kertoi, että tietää ja kertoi asian olevan naurettava. Kun Barker paljasti, että hän otti tatuoinnin ja vieläpä äidin kasvoista, vanhempi raivostui täysin. 

- En todellakaan halua naamaani sinun jalkaasi, tuo on naurettavinta ikinä. Miksi ihmeessä annoit hänen tehdä tuon? Lopeta kuvaamiseni!, äiti huusi tyttärelleen ja miehelleen. 

Tyttären isä totesi, että äiti olisi voinut reagoida pahemminkin. Kun äiti tuli takaisin, hän ei ollut tyytyväinen siihen, miltä hän näyttää tatuoinnissa. 

- Sano, ettei tuo ole aito. Näytän aivan hirvittävältä. Vihaan sitä, äiti napautti. 

Kun kepponen selvisi äidille, tämä oli todella helpottunut siitä, ettei tatuointi ollut aito. 

Katso video alta. 

Lue myös: Bloggaaja-pariskunnan vaarallinen kuva sai aikaan viharyöpyn - nyt he kommentoivat tekosiaan

Lue myös: Bloggaajan julkaisema kuva paljastaa, kuinka paljon Kardashianit ovat muuttuneet - katso

Lähde: YouTube

Kilpailut

Uusimmat