Kuva: Instagram

Nyt on ahdasta! Maailman vahvimmat miehet saivat lennolla vieruspaikat - kuva naurattaa netissä

20.04.2019 18:15 - Rea Tallgren

Kun pituutta on kaksi metriä ja painoa lähemmäs 200 kiloa, voi olla vaikea istua toisen samankokoisen herran vieressä ahtaassa lentokoneessa.

Eddie Hall ja hänen voimailijakollegansa Brian Shaw ovat molemmat melkoisia järkäleitä miehiksi. Molemmat ovat pitkiä; Hall 192-senttinen ja Shaw kaksimetrinen. Lisäksi miehet omaavat melkoiset muskelit. Molemmat miehistä ovat voittaneet maailman vahvimman miehen tittelin; Hall vuonna 2017 ja Shaw peräti neljä kertaa. Näistä kaveruksista voisikin varmasti hyvällä omallatunnolla sanoa, että he todella ovat leveitä kuin ladonovet.

Lentokenttätyöntekijä otti asian kenties huomioon antaessaan miehille vierekkäiset paikat lennolle Lontoosta Skotlantiin. Vaikka Shaw ja Hall olivat helisemässä paikoillaan vieruskaverin ollessa yhtä leveä, vitsailivat miehet itsekin siitä, että tuskin kukaan muukaan heidän viereensä haluaisi istua.

Hall jakoi lentokoneesta kuvan, jossa miehet istuvat vaivalloisen näköisesti, hauikset toisissaan kiinni minimaaliselta näyttävillä penkeillään.

”Kukaan koneesta ei suostunut vaihtamaan paikkoja kanssamme. En minäkään kyllä vaihtaisi!”, Hall sanaili kuvatestissä.

Kuva on kerännyt lähes 120 000 tykkäystä ja ihmiset ovat myös roastanneet kaksikkoa kommenteissa.

”Lentokone varmaan lensi kallellaan koko matkan ajan”, yksi kommentoijista kuittasi, eikä kenties täysin turhaan, painavathan molemmat miehet lähemmäs 200 kiloa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä

Hallilla on itse asiassa aiemminkin ollut sama ongelma, tosin eri voimailijaystävän kanssa. Tuolloin mies ei valittanut pelkästään ystävänsä koosta - vaan myös "susimaisesta" hajusta. Mikäli tuo kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Reiluuden vuoksi on sanottava, että Hallilla ei ole helppoa lentokoneessa edes yksittäisellä paikalla, koska silloin tarjoilukärry ei meinaa mahtua miehen ohi. Miehen Instagramista käykin selväksi, että lentäminen ei hänen koostaan johtuen ole hänen lempitouhuaan. 

Lue myös: Mies riisui housunsa ja sukkansa lentomatkan ajaksi - lentoemännän reaktio ihmetyttää

Lue myös: Lentohenkilökunta löysi erikoisen yllätyksen oksennuspussista - syynä tylsistynyt matkustaja

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat