Kuva: Shutterstock

Mies otti naiseen yhteyttä puoli vuotta treffien jälkeen - keskustelu eskaloitui nopeasti

21.04.2019 11:15 - Milena Raappana

Viestit leviävät Twitterissä ja ovat keränneet yli 27 000 tykkäystä.

Yleensä kissa kannattaa nostaa pöydälle, kun asia on ajankohtainen. Toisin ajatteli kuitenkin lontoolaisen Amy Bottrillin treffikumppani, jolla oli naisen kanssa kana kynittävänä puoli vuotta treffien jälkeen.

Bottrill päivitti kuvakaappauksia heidän keskusteluistaan Twitteriin, jotka lähtivät pian viraaliksi. Kuvat ovat keränneet yli 27 000 tykkäystä ja melkein 1400 kommenttia. Bottrill kävi miehen kanssa kerran treffeillä lokakuussa 2018. He olivat käyneet syömässä, jonka jälkeen mies oli saattanut hänet kotiin.

Puoleen vuoteen viestejä ei vaihdettu, kunnes mies otti Bottrilliin yhteyttä eikä viestien äänensävy ollut kovin mukava.

”Tiedätkö, kuinka epäkunnioittavaa on olla soittamatta tai tekstaamatta treffien jälkeen, joilla olen maksanut kaiken ja saattanut sinut vielä kotiin”, mies kirjoitti.

Bottrilli kysyi mieheltä, onko hän pitänyt kaunaa sisällään puolen vuoden ajan, johon mies vastasi, että elämä on liian lyhyt sellaiselle. Mies lisäsi toivovansa, ettei kaunan puute kuitenkaan estä naista sovittelemasta tilannetta, jota hän toivoo naisen harkinneen.

(kuva: Amy Bottrill, Twitter)

”En ymmärrä, mistä tässä on kyse, mutta en ollut epäkunnioittava. Jos olisit halunnut nähdä minua uudestaan, olisit voinut siitä sanoa. Mutta niin ei käynyt ja oletin, ettei kumpikaan meistä tuntenut kemiaa välillämme, joten jatkoin elämässä eteenpäin”, Bottrill vastasi.

Vastaus ei kuitenkaan miellyttänyt miestä, vaan hän käski Bottrillia olemaan hänelle mukava.

”Sinuun yhteydenottaminen vaati minulta todella paljon miettien, miten kohtelit minua, joten sinun pitäisi nähdä tällä hetkellä paljon enemmän vaivaa.”

(kuva: Amy Bottrill, Twitter)

Bottrill vastasi, ettei häntä juurikaan kiinnosta ja miehen kysyessä miksi, vastaus oli sivaltava.

”Koska meillä oli yhdet melko kiusalliset treffit, etkä tuntunut olevan minusta kiinnostunut tai halunnut nähdä uudestaan. Kuusi kuukautta myöhemmin luulet saavasi huomioni olemalla vihamielinen ja kutsumalla minua epäkunnioittavaksi. Ei kiitos, selviän ilmankin.”

Tähän mies koki oikeutetuksi kommentoida naisen ulkonäköä.

”Totta puhuen tulit treffeille sen näköisenä kuin olisit menossa jonkun vihaamasi ihmisen hautajaisiin. Melkoinen vastakohta niihin seksuaalisesti kiihottaviin kuviin, joita lähetit minulle aikaisemmin. Sitten en kuulekaan sinusta mitään treffiemme jälkeen.”

(kuva: Amy Bottrill, Twitter)

Twitterissä nainen tarkensi ”hautajaisasun” olevan musta syvään uurrettu mekko, jossa oli toimivat nepparit ylhäältä alas. Lisäksi naisella oli jalassaan korkokengät.

Bottrill on saanut paljon kannustavia kommetteja kuviinsa. Moni onkin todennut, että viestit todistavat naisen tehneen oikean ratkaisun treffien päätteeksi.

Lue myös: Masturbointia pöydän alla - tarjoilijat paljastavat noloimmat treffit, joita ovat nähneet

Lue myös: Huonoimmat treffit koskaan? Hauska tarina leviää netissä

Kilpailut

Uusimmat