Kuva: Shutterstock

Hannah, 22, on koukussa solariumiin ja rusketuspistoksiin - naista on luultu jopa tummaihoiseksi

21.03.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Nuori nainen ei ole huolissaan solariumin haitoista.

Belfastista kotoisin oleva 22-vuotias Hannah Tittensor on kuin kuka tahansa nuori nainen. Hänellä on kuitenkin vaarallinen addiktio, josta Tittensorin on ollut vaikea edes kuvitella luopuvansa, nimittäin solarium.

Nainen on paahtanut itseään solariumissa jopa niin paljon, että häntä on erehdytty luulemaan tummaihoiseksi. Solariumin lisäksi nainen on otattanut itseensä pistoksia, joiden pitäisi auttaa ruskettumisessa. 

Tittensor kertoo kokeilleensa ensimmäisen kerran solariumia ja itseruskettavia teini-ikäisenä, jolloin hän jäi koukkuun. Nainen ei kuitenkaan suostu käyttämään enää itseruskettavia voiteita, koska hänen mukaansa solarium antaa naisen iholle täydellisemmän hehkun. 

- Inhosin itseruskettavia voiteita, koska ne lähtivät suihkussa aina läiskittäin pois ja en pitänyt voiteiden hajusta, Tittensor kertoo The Sun-julkaisulle. 

Nainen käy solariumissa vähintään kolme kertaa viikossa. Sen lisäksi hän otattaa itseensä synteettistä hormonia, joka auttaa naista ruskettumaan vielä paremmin. Hän on kuitenkin huomannut sivuvaikutuksia. 

- Ainoa sivuvaikutus pistoksilla on ollut pahoinvointi ja ruokahalun katominen hetkeksi, hän kertoo. 

Vaikka Tittensor on kuullut solariumin haitallisuudesta ja siitä, että se voi altistaa syövälle, se ei huoleta häntä. 

- Kenelläkään minun sukulaisistani ei ole ollut syöpää ja uskon sen olevan osin geneettistä, joten solariumin käyttö ei huoleta minua, hän kertoo. 

Tittensor kertoo, että hän on kohdannut todella paljon kritiikkiä ulkonäöstään. Hän kertoo myös, että häntä on kiusattu netissä hänen tummasta ulkonäöstään. Jotkut ovat erehtyneet luulemaan naista jopa tummaihoiseksi. 

Lue myös: Ystävykset päättivät hemmotella itseään suihkurusketuksella - voiko mennä pahemmin pieleen?

Lähde: The Sun 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat