Mies sai viisi vuotta elinaikaa - treenasi itsensä huippukuntoon vain viikoissa, katso hurja tulos

12.02.2019 20:15 - Katariina Auvinen

Ollie Jowett, 22, ei jäänyt surkuttelemaan lääkäreiden huonoa diagnoosia.

Brittiläinen Ollie Jowett, 22, järkyttyi kun hänen huonovointisuutensa ja päänsärkynsä paljastuivat aivokasvaimeksi. Lääkärit eivät antaneet nuorelle miehelle kovinkaan iloista ennustetta, koska asiantuntijoiden mukaan Jowettilla olisi noin viisi vuotta elinaikaa. 

Kasvain on niin hankalassa paikassa, että olisi riskialtista hoitaa sitä sädehoidolla tai kemoterapialla. Varsinkin, koska Jowett on vielä niin nuori. 

Sen sijaan, että mies olisi jäänyt sängyn pohjalle makaamaan, hän päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja elää niin hyvin kuin mahdollista. Hän treenasi itsensä uskomattomaan kuntoon vain muutamien kuukausien aikana, ja nyt hän haluaa auttaa muita painonpudotuksessa. 

- Haluan näyttää, että jokainen voi pudottaa painoaan sairauksista tai muista huolimatta. Haluan toimia ihmisille inspiraation lähteenä, hän kertoo. 

Viikkojen aikana Jowettilta putosi kymmenen kiloa ja hän kerrytti valtavan määrän lihasta. 

- Olisin voinut itkeä niin paljon, mutta minulla on tapana muuttaa asiat positiiviseksi. En halua sääliä itseäni, koska jokaisella on ongelmia, joiden kanssa he kamppailevat, Jowett kertoo. 

Hän on kertonut, että lääkärit eivät voi ennustaa tarkalleen hänen aivokasvaimensa etenemistä. 

- Saattaa olla, että kasvain pysyy samoissa mitoissa vaikka parikymmentä vuotta, mutta voi olla, että se suurentuu vuodessa jo niin pahaksi, että elinaikani hupenee, mies pohtii LADbible-julkaisulle antamassaan haastattelussa. 

Lue myös: Naisen hääpäivä oli katkeransuloinen - lääkärit antoivat hänelle vain viikkoja elinaikaa

Lähde: Ladbible 

Kilpailut

Uusimmat