Kuva: Shutterstock

Naiset lähtivät mukaan Lauran, 21, keksimään tempaukseen - tammikuussa ei ajella ihokarvoja

07.01.2019 17:15 - Katariina Auvinen

Tammikuu on uuden aloittamista.

Uusi vuosi alkaa monella vielä tänäkin päivänä elämäntaparemontilla. Jotkut pitävät tipattoman tammikuun, kun taas jotkut tekevät lupauksen lopettaa esimerkiksi sauhuttelu tai vaikkapa karkin mässäily. Tammikuu on nyt julistettu myös luonnonmukaisuuden kuukaudeksi. 

Monet naiset ovat julistaneet, etteivät aio poistaa ihokarvojaan tämän kuukauden aikana. Tapauksen taustalla on hälventää naisiin kohdistuvia paineita ja kerätä myös varoja hyväntekeväisyyteen. 

Januahairy-nimellä kulkeva tempaus on saanut ihmiset liittymään mukaan sosiaalisessa mediassa. Yhteisön Facebook-sivulla selitetään, että yhteiskunnassa tuntuu olevan paljon ennakkoluuloja niitä naisia kohtaan, jotka eivät vahaa sääriään säännöllisesti tai poista kainalokarvojaan. 

Tempauksen on perustanut 21-vuotias Laura Jackson, joka kertoo Mirror-julkaisulle saaneensa erinomaista palautetta. 

- Tämä ei ole tarkoitus olla vihainen kampanja niitä kohtaan, jotka eivät ymmärrä ihokarvojen luonnollisuutta. Sen sijaan tämän tarkoituksena on voimaannuttaa naisia siihen, että heidän ei tarvitse ajella aina ihokarvojaan, jos he eivät sitä tahdo tehdä, Jackson perustelee. 

Lue myös: Vietätkö tipatonta tammikuuta? Katso helpot vinkit, joiden avulla pysyt päätöksessä läpi kuukauden

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat