Kuva: Shutterstock & Facebook

Isoäidin sensuelleista kuvista hitti - katso hulvattomat otokset

27.12.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Boudoir-kuvissa on tarkoitus korostaa kauniisti kuvattavan sensuelleja puolia ja tuoda jotain persoonallista mukaan.

Boudoir-kuvissa on tarkoitus korostaa kauniisti kuvattavat sensuelleja puolia hyvällä maulla. Monesti kuvia annetaan muun muassa huomenlahjaksi häiden jälkeisenä aamuna tai vaikkapa syntymäpäivälahjaksi rakkaalle. 

Kuvaus ei ole sidoksissa ikään, sen todisti isoäiti, joka päätti yllättää miehensä sensuelleilla kuvilla, jotka ovat hetkessä keränneet jo satoja tykkäyksiä. Lisa Bishop päätti valmistautua kuvauksiin ja kerätä ympärilleen hänelle tärkeitä asioita, kuten lankoja ja virkkuukoukkuja. 

Kuvista syntyi hulvattomia. Yhdessä kuvassa Bishop makaa kylpyammeessa, joka on täytetty lankakerillä. Toisessa kuvassa vilahtaa hieman säärtä, mutta kuvaa on maustettu kovilla kermakaramelleilla, joita vanhemmilla ihmisillä usein on laatikoidensa kätköissä. 

Kuvauksen toteutti Lisan tytär, Samantha, joka on ammatiltaan valokuvaaja. Idea kuvauksiin syntyi noin vuosi sitten. 

- Aluksi heitimme kuvausidean täysin vitsillä, mutta se lähti jalostumaan siitä. Otimme kuvat isälleni joululahjaksi, Samantha kuvailee Huffpost-julkaisulle. 

Samantha kuvasi isänsä Miken ilmeen, kun tämä näki kuvat. Isä ei meinannut saada nauruaan loppumaan, kun hän näki, millaisen lahjan hän sai. 

- Isäni ja äitini ovat olleet yhdessä 32 vuotta. He todella saavat toisensa raivon partaalle, mutta rakastavat toisiaan syvästi, Samantha kuvailee vanhempiensa suhdetta. 

Katso kuvat alta. 

Lue myös: Paljasta sopivasti ja peitä huolellisesti - lue selfievinkit, joilla saat kuvat elämään

Lue myös: Valokuvaaja ikuisti itsensä intiimeihin kuviin ventovieraiden kanssa - lopputulos on hätkähdyttävä

Lähde: Huffpost 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat