Kuva: Getty Images

Itkuvaroitus! 12-vuotias poika hankki itselleen töitä ostaakseen hautakiven parhaalle ystävälleen

10.12.2018 18:45 - Reija Saarinen

Todellinen ystävyys jatkuu, vaikka toisesta aika jättäisikin.

12-vuotias Kaleb Klakulak on noussut otsikoihin sydäntä särkevän syyn vuoksi. Hänen paras ystävänsä, Kenneth 'K.J.' Gross nimittäin menehtyi aiemmin tänä vuonna sydämen pettäessä rankkojen syöpähoitojen jälkeen. 

Gross haudattiin perheen hautaan, mutta rahapulan vuoksi se on ollut jo pidemmän aikaa ilman hautakiveä. Se särki Klakulakin sydämen ja sillä hetkellä hän päätti tehdä töitä kerätäkseen sen verran rahaa, että saa parhaalle ystävälleen hautakiven.

Rahaa Klakulak hankki muun muassa keräämällä pulloja sekä haravoimalla lehtiä. Tämän lisäksi hän avasi tilin, johon toivoo ihmisiltä lahjoituksia.

Gross asetti urakkansa alussa itselleen tavoitteen saada kasaan reilut 2000 euroa, ja tuo päämäärä onkin nyt saavutettu. Hän kuitenkin jatkaa edelleen, jotta menehtyneen Grossin perhe saisi elämänsä raiteilleen menetyksensä jälkeen.

- Minulla oli todella paha mieli rouva Sanin vuoksi, sillä hänellä ei ollut varaa hautakiveen. Halusin tehdä tämän, jotta heillä olisi paikka, jossa he voisivat olla Kennethin kanssa, Klakulak kertoo haastattelussa.

Klakulakin äidin mukaan tempaus onkin ollut loistava tapa käsitellä surua, niin hänen poikansa, kuin lapsensa menettäneen äidinkin silmin.

- Kalebille tämä on ollut erittäin hyvä tapa käsitellä Kennethin kuoleman aiheuttamaa surua, hän kertoo.

Tämä tarina todistaa sen, että hyvyys ei onneksi ole kadonnut maailmasta mihinkään.

Lue myös: Suomalaisäiti etsii tuntematonta auttajaa Facebookissa: "Haluaisin kiittää sinua"

Lähde: Lad Bible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat