Kuva: Instagram

Äiti, jolle annettiin vain päiviä elinaikaa, on kuollut - mies julkaisi koskettavan kirjoituksen

05.09.2018 16:45 - Katariina Auvinen - Luettu 3 392 kertaa

Kerroimme eilen, että BBC:n toimittajanakin tunnettu Rachael Bland sai karmeita uutisia tämän viikon alussa.

Kerroimme eilen, että BBC:n toimittaja ja yhden lapsen äiti Rachael Bland, 40, sai tällä viikolla järkyttäviä uutisia, kun lääkäri antoi hänelle vain päiviä elinaikaa. Bland oli kärsinyt jo kaksi vuotta laaja-alaisesta rintasyövästä, johon hoidot eivät enää tehonneet. 

Bland jätti hyvästit Twitterissä faneilleen ja työtovereilleen sekä kertoi paketoivansa nyt neljävuotiaalle pojalleen syntymäpäivälahjoja vuosiksi eteenpäin. Nyt Blandin kumppani Steve jakoi järkyttävän uutisen Twitterissä. 

Rachael oli nukkunut pois rauhallisesti varhain keskiviikkona. 

"Rachael nukkui pois varhain keskiviikkoaamuna. Hänen ympärillään oli kaikki hänen rakkaimpansa. Me olemme kaikki murtuneita, mutta hän olisi halunnut, että kiitän teitä kaikkia viesteistänne ja tuestanne, mitä olemme saaneet. Ette voi tietää, kuinka paljon hän arvosti niitä.

Kiitollisina; Steve ja Freddie" 

Blandin työpaikalta on myös muistettu rakasta kollegaa. 

"Hän inspiroi niin monia podcasteillaan ja blogeillaan. Me tulemme kaipaamaan häntä todella paljon." 

Bland sai jo aiemmin tänä vuonna tietää, että hänen syöpänsä on parantumaton, kun lääkäri kertoi sen levinneen laajemmalle. Nainen kirjoitti asiasta blogiinsa. 

"Olin jäätelöllä Freddie-poikani kanssa, kun puhelin soi. Tiesin, että se ei voi olla hyvä juttu, joten vastasin vapisevin käsin. 

Lääkäri kertoi, että hänellä on huonoja uutisia. Syöpäni on levinnyt lisää ja se on nyt parantumaton. Olin turta. Katsoin poikaani, joka leikki niin huolettomana ja jonka sydämen minä tulisin särkemään. 

Kun nappasin poikani syliini ja kiirehdin kotiin, tiesin, että minun pitäisi särkeä mieheni sydän seuraavaksi musertavilla uutisilla. " 

Lue myös: Äidin elinaika hupenee tunneissa - päätti tehdä pojalleen vielä viimeisen upean teon

Lähde:Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat