Kuva: Shutterstock

Mies käytti kosintaansa apuna lehmää - ihmiset eivät osaa päättää onko idea nerokas vai ei

03.09.2018 20:45 - Katariina Auvinen

Skotlantilainen maanviljelijä halusi tärkeään hetkeensä mukaan lempilehmän.

Mies polvistuu kauniissa auringonlaskussa ja ojentaa timanttisormuksen naiselleen, jonka jälkeen hän esittää tärkeän kysymyksen. Monet haluavat tehdä kosinnasta mieleenpainuvan ja upean, mutta eräs mies meni luovuudessaan jo niin omiin maailmoihin etteivät ihmiset tiedä, oliko kyseessä nerokas vai kamala kosinta. 

Skotlantilainen Chris Gospel oli ostanut timanttisormuksen ja hän aikoi kosia tyttöystäväänsä Eilidh Fraseria. Karjatilaa pyörittävä Gospel tarvitsi kuitenkin apua tärkeän kysymyksen esittämiseen. Avuksi hän halusi hänen ja tyttöystävänsä lempilehmän Curlytopin, jonka kylkeen mies maalasi karjan merkitsemiseen tarkoitetulla maalilla; "Menetkö kanssani naimisiin?" -kysymyksen. 

Gospel selitti, että hänen tyttöystävänsä oli ihastunut lehmään heti. Pari on kertonut, että he haluaisivat Curlytopin mukaan myös tuleviin häihinsä. Tosin hääpaikan valinta ei ole helppoa, koska suurimpaan osaan paikoista ei saa ottaa mukaan lehmää. 

Vaikka joidenkin mielestä lehmän käyttäminen kosinnan apuna oli hiepan mauton teko, Eilidh Fraser ihastui miehensä nerokkuuteen. 

Lue myös: Fanit menivät kihloihin Taylor Swiftin silmien edessä - tähdeltä huvittava reaktio

Lähde: LADbible 

Kilpailut

Uusimmat