Kuva: Shutterstock

Lasten karu muistokirjoitus äidilleen nousi nettihitiksi - "Maailma on parempi paikka ilman häntä"

08.06.2018 18:45 - Iiro Myllymäki

Lapset syyttävät menehtynyttä äitiään siitä, että hän hylkäsi heidät lapsuudessa.

Netissä on hämmästelty muistokirjoitusta, jossa kuolleen todella annetaan kuulla kunniansa. Redwood Falls Gazette -lehdessä julkaistu muistokirjoitus nousi nettihitiksi sen jälkeen, kun kuvakaappaus lehdestä jaettiin Twitterissä. Menehtyneen Kathleen Dehmlow’n lapset tekivät kirjoituksessa selväksi, että he eivät jää äitiään kaipaamaan.

(kuva: Twitter)

Muistokirjoituksessa kerrotaan, että Dehmlow nai ensimmäisen aviomiehensä vuonna 1957, ja pari sai kaksi lasta, Ginan ja Jayn. Viisi vuotta tämän jälkeen nainen ryhtyi suhteeseen aviomiehensä veljen kanssa, ja muistokirjoituksen mukaan hylkäsi lapsensa muuttaakseen uuden miehensä kanssa Kaliforniaan. Gina ja Jay päätyivät Kathleen Dehmlow’n äidin hoiviin.

”Hän menehtyi toukokuun 31. päivä 2018 Springfieldissä, ja kohtaa nyt tuomionsa. Gina ja Jay eivät jää kaipaamaan häntä, ja he ymmärtävät, että maailma on parempi paikka ilman häntä”, muistokirjoituksessa lukee.

Jay Dehmalo perustelee muistokirjoitusta Daily Mailin haastattelussa sillä, että sisarukset halusivat saada viimeisen sanan ja saada ihmiset tajuamaan, mitä he ovat joutuneet käymään läpi tultuaan äitinsä hylkäämäksi. Jay muistelee, että kun heidän äitinsä tuli kaksi kertaa Kaliforniasta vierailulle, hän oli kuin ei olisi huomannutkaan Jayta ja Ginaa.

Kuolleen Kathleenin sisko Judy sanoo, että lasten muistokirjoitus oli ”ilkeä” ja että se ”vahingoitti perhettä syvästi”.

Lehdessä julkaistu muistokirjoitus päädyttiin lopulta poistamaan lehden nettisivuilta. Twitterissä kuva muistokirjoituksesta on kuitenkin levinnyt sitäkin kiivaammin, ja twiitistä on tykätty jopa yli 150 000 kertaa.

Lue myös: Rehellisestä muistokirjoituksesta nettihitti: "Hän ei ollut hyvä aviomies, isä ja ystävä"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat