Kuva: Senja Rapila

Suomalaisten nuorten villitys sai poliisin varoittelemaan vanhempia - "Ei yöpymistä puistossa"

06.06.2018 08:45 - Katariina Auvinen

Teinitähtien, Marcuksen & Martinuksen saapuminen Suomeen on saanut nuoret pystyttämään jo telttoja keikkapaikan lähelle.

Teinitähdet Marcus & Martinus esiintyvät Helsingissä Kaisaniemenpuistossa tulevana lauantaina. Helsingin poliisi kertoi Facebookiin jakamassaan tiedotteessa, että he ovat jo nyt joutuneet hätyyttelemään innokkaimpia faneja pois puistosta telttailemasta. 

Nuoret olivat päättäneet pystyttää telttoja, jotta he pääsisivät etunenässä paikalle lauantaina. Poliisi kuitenkin herättelee vanhempia sen suhteen, että nuoren telttailu puistossa ei ole turvallisimmasta päästä. 

"Puistossa oli jo lapsia ja nuoria fiilistelemässä telttojen kanssa. Kävimme muistuttamassa roskaamisesta, turvallisuudesta ja yleisistä pelisäännöistä. Kaikki puistossa olevat lapset lupasivat mennä yöksi kotiin. 

Jos lapsenne on tulossa keikalle, muistuttakaa, että heidän tulee noudattaa järjestäjän aikatauluja ja ohjeita jonottamisen suhteen. Keikkaa voi tulla jonottamaan vasta lauantaina. Ei siis yöpymistä puistossa." 

Viestinsä lisäksi poliisi oli jakanut kuvan, jossa nuoret värjöttelevät sadetakeissa ja teltassa puistossa. 

Marcus & Martinus on norjalainen popduo, joka on löytänyt tiensä erityisesti nuorten sydämiin. Duo on nähty Suomessakin useampaan otteeseen. Ensimmäinen esiintyminen oli vuonna 2016 Elämä lapselle -konsertissa. 

Lue myös: Kuvan tarina: Onnistuin taltioimaan Marcuksesta ja Martinuksesta harvemmin nähdyn puolen

Lähde: Facebook 

Kilpailut

Uusimmat