Kuva: Shutterstock

Eläkeläisen shoppailureissu täysin pieleen - aiheutti liikennekaaoksen

29.05.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Nainen oli kurvaillut sähköskootterinsa moottoritielle.

Brittiläisen jo eläkkeellä olevan naisen ostosreissu suuntautui hieman väärille urille, kun hän oli kurvannut sähköskootterinsa vahingossa moottoritielle. Erityisen vaarallisen tilanteesta teki vielä se, että nainen ajeli väärällä puolella moottoritietä.

Vanhus ei tuntunut hätkähtävän vaarallisesta tilanteesta vaan kaasutteli menemään vain muutaman kilometrin tuntinopeudella. 

Autoilijat joutuivat väistämään moottoritien laidassa ajavaa naista, jonka johdosta monet soittivatkin poliisille asiasta. Eräs silminnäkijä kertoi, että nainen näytti tulleen ostosreissulta. 

- Hän oli erittäin onnekas, että kukaan ei törmännyt häneen, silminnäkijä kertoi LADbible-julkaisulle. 

Nainen ehti ajaa moottoritiellä useamman kilometrin matkan kunnes viranomaiset saivat hänet kiinni. Silminnäkijä kertoo myös, että monet autoilijat saivat vain hädin tuskin väistettyä naista. 

Poliisi pahoitteli Twitterissä sitä, etteivät he ehtineet aikaisemmin paikalle. He kuitenkin saattoivat naisen pois moottoritieltä. Vanhus oli selittänyt viranomaisille, että hän kääntyi vahingossa väärästä liittymästä, jonka johdosta hän löysi itsensä moottoritieltä.

Lue myös: Tuntematon nainen jäi auton kuskille nolosti kiinni - video leviää hittimäisesti

Lähde: LADbible 

Kilpailut

Uusimmat