Kuva: Shutterstock

Naista pilkattiin ylipainon takia lennolla - tuntemattoman miehen ele pelasti päivän

20.05.2018 16:15 - Iiro Myllymäki

Yhdysvaltalaisnainen murtui lennolla kyyneliin vierusmatkustajansa törkeistä sanoista.

Savannah Phillips -nimisen yhdysvaltalaisen naisen kertomus lentomatkastaan on lähtenyt leviämään Facebookissa. Normaalisti nainen valitsee lennoillaan istumapaikan siten, ettei joudu istumaan kenenkään vieressä. Hän ei halua, että hänen vieressään istuva matkustaja joutuisi kiusaantumaan hänen ylipainoisuudestaan. Lentomatkallaan Chicagoon nainen ei kuitenkaan pystynyt valitsemaan paikkaansa, sillä myrskyjen takia hänet laitettiinkin aiemmalle lennolle.

Phillips sai paikan hänen oman arvionsa mukaan noin kuusikymppisen miehen vierestä. Mies oli sanonut Phillipsille olevansa ammatiltaan koomikko.

”Lentoemäntä alkoi kertoa turvallisuusohjeita, ja tuolloin mies otti puhelimensa esille. Hän kirjoitti isolla fontilla ja näytön kirkkaus oli laitettu maksimiin. Puhelin oli noin 30 sentin päässä kasvoistani, ja hän alkoi viestitellä jonkun kanssa ja kirjoitti istuvansa ’haisevan läskin’ vieressä. En edes tiedä, mitä viestin lopussa luki. Käänsin katseeni pois niin nopeasti kuin pystyin. Olin shokissa, ja kirjoitus oli kuin vahvistus kaikille niille negatiivisille asioille, joita ajattelen itsestäni päivittäin”, Phillips kirjoittaa.

Tämän jälkeen nainen alkoi itkeä, eikä saanut hiljaista itkuaan loppumaan. Yhtäkkiä naisen takana istuva mies koputti hänen vieressään istuvan miehen olkapäätä ja sanoi haluavansa keskustella tämän kanssa. Takana istunut mies oli nähnyt toisen miehen halventavat viestit ja sanoi, että hän ei siedä tuollaista viestittelyä ja että heidän täytyy vaihtaa istumapaikkoja. Miehet vaihtoivat paikkoja, ja naista puolustanut mies istui naisen viereen.

”Hän kysyi minulta, olinko nähnyt viestit ja nyökkäsin, että kyllä. Hän rohkaisi minua olemaan välittämättä miehen sanoista ja hän vakuutti, että kaikki on hyvin. […] Kiitin häntä teostaan ja sanoin, että se merkitsi minulle todella paljon – ja että hänestä tulee aviomieheni uusi suosikki-ihminen”, Phillips kirjoittaa.

Phillips päätti kirjoittaa tarinansa Facebookiin, jotta hänen kiitoksensa tavoittaisivat kyseisen miehen. Näin on saattanut hyvinkin käydä, sillä päivitystä on jaettu jo yli 1000 kertaa ja useat tiedotusvälineet ovat siitä uutisoineet. Kommenteissa naiselle sataa tukea, ja tökerösti käyttäytynyt mies saa kuulla kunniansa. Voit katsoa koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Nainen tapasi ihailemansa muusikon tajuamatta sitä itse - tarina sai Twitterin sekaisin

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat