Kuva: Shutterstock

Mikä sattuma! Baarityöntekijälle ojennettiin hänen oma henkilöllisyystodistuksensa

18.05.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Nainen oli hukannut henkkarinsa kaksi vuotta sitten.

Joskus tuntuu kyllä, että jollain asioilla on vain tarkoitus tapahtua. Baarityöntekijä, Kleo McHugh, 22, sai elämänsä yllätyksen erään työvuoronsa aikana. McHugh työskentelee Alabamassa ravintolassa, jossa ikäraja alkoholin ostamiselle on 21 vuotta. 

Noin kaksi vuotta aiemmin McHugh huomasi harmikseen, että hänen lompakkonsa oli varastettu. Lompakossa oli luonnollisesti myös naisen henkilöllisyystodistus, joka sattumoisin löytyi juuri baariin tulleelta asiakkaalta. 

McHugh pyysi asiakasta näyttämään henkilöllisyystodistuksen ja huomasi kauhukseen, että todistuksen kuva sekä nimi olivat hänen omiaan. 

"Se oli todella omituinen tunne. En usko, että henkilöllisyystodistuksen ojentanut tyttö tajusi ensin sanomisiani. Hän kertoi, että oli tunnistanut minut jostain, mutta ajatteli minun olleen vain töissä jossain muissa baareissa."

Nainen ei kertonut, millaisiin ongelmiin väärän henkillöllisyystodistuksen antanut tyttö joutui. 

McHugh twiittasi tapauksesta, jonka jälkeen lukemattomat muut ovat kertoneet samankaltaisista tilanteista, joissa heidän tai tuttujensa varastettuja henkilöllisyystodistuksia on käytetty väärin. 

Eräskin Twitter-käyttäjä kertoi, että hänen serkkunsa oli varastanut hänen veljensä henkilöllisyystodistuksen ja käyttänyt niitä yhteensä kahden vuoden ajan, ennen kuin jäi kiinni. 

Lue myös: Naisen todella erikoinen nimenmuutos hämmentää - voiko tämä olla edes totta?

Lähde:UNILAD

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat