Kuva: Shutterstock / Lukijan kuva

Teekkaripila säikäytti Espoossa – katso kuva, joka leviää sosiaalisessa mediassa

11.04.2018 14:54 - Senja Rapila

Teekkareiden hauska sakkopila meni täydestä.

Espoolainen Murat Ergin yllättyi kauppareissullaan Olarissa, kun teekkarit onnistuivat pelästyttämään hänet pahanpäiväisesti. Murat kertoo Voice.fi:lle, että oli käynyt kaupassa, jonka aikana auton tuulilasiin oli ilmestynyt "parkkisakko". 

- Kirosin ensin mielessäni. Olin kauppaan mennessäni unohtanut laittaa parkkikiekon, joten olisihan sakon saaminen ollut mahdollista, hän kertoo.

Tarkemmin sakkoa tarkastellessaan Murat kuitenkin huomasi, että siinä oli jotain outoa. Sakon hauska tekstisisältö paljasti sakkolapun olevan teekkareiden pila. Parkkipaikalla oli auto, missä jekuttajat seurasivat pilansa etenemistä.

- Katselin pilan tajuamisen jälkeen ympärilleni ja huomasin, että lähellä olevaan Mersuun istui nainen, jonka näin ennen kauppaan menemistä pyörivän parkkipaikalla. Osoitin vaimolleni mersua, ja sieltä tulikin vilkutus minulle. Ajoin autoni siihen viereen ja sanoin hymyillen: "Jäitte kiinni. Mikä juttu tämä oli?"

- Nuori nainen ja mies kertoivat, että vain hyvän mielen takia. Toivotin sitten päivänjatkot ja jatkoimme iltaa hyvällä mielellä.

Sakossa muun muassa kerrotaan, että sakko on annettu koska "auto on pysäköity katolleen". Voit katsoa hauskan kuvan alapuolelta. 

(kuva: Lukijan kuva)

Mikäli kuva ei näy, kokeile päivittää sivu uudelleen.

Lue myös: Paljonpuhuva kuva Tampereen keskustasta leviää Facebookissa - uskoisitko, että otos on Suomesta?

Lue myös: Isoäiti ajoi vahingossa melkein 500 km harhaan - matka päättyi vasta polttoaineen loppumiseen

Kilpailut

Uusimmat