Kuva: Facebook

Pojan paitavalinnasta tuli hitti sosiaalisessa mediassa - ymmärrätkö miksi?

09.04.2018 08:45 - Reija Saarinen

Video on saanut aikaan paljon huvittuneisuutta.

Shelly McCullar jakoi omalla Facebook-seinällään videopätkän, josta tuli hetkessä todellinen nettihitti. Kyseisessä pätkässä nähdään hänen poikansa, sekä paitavalinta, joka osoittautui melkoisen härskiksi.

Tarina sai McCullarin mukaan alkunsa siitä, että kun McCullarin tuttu antoi pojalle kyseisen, paketissa olevan paidan. Nuori mies ei paitaa sen enempää katsellut, vaan päätti pukea sen yllensä kouluun.

Myöhemmin kuitenkin totuus iski vasten äidin kasvoja. Kyseinen paita näyttää nimittäin hämmästyttävän paljon tunnetun pikaruokalan, McDonaldsin logolta, mutta on tosiasiassa jotain ihan muuta. Tässä paidassa M-kirjaimen muodostaa nimittäin avoinna olevat naisten jalat.

Kyseinen oivallus ei ollut tullut koulupojan mieleen ja hänen hämmentynyt reaktionsa saatiinkin ikuistettua videolle, jonka pääset katsomaan alta.

Videosta tuli hetkessä todellinen hitti ja se onkin kerännyt järjettömän määrän katselukertoja. Jakotekstin yhteydessä McCullar kertoo, että on pyytänyt poikansa paitavalintaa anteeksi koululta, ja aikoo tästä lähin katsoa tarkemmin mitä poika päälleen pukee.

Lue myös: Äiti osti tyttärelleen vahingossa todella härskin paidan - katso hämmentävä kuva

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat