Kuva: Shutterstock

Jekkumunat, autotemppu - 4 hauskaa aprilli-pilaa, jotka ovat kokeilemisen arvoisia!

31.03.2018 14:15 - Senja Rapila

Aprillia, aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle! 

Aprillipäivä on jälleen tuloillaan ja monet odottavat kihisten sitä, että pääsevät jekuttamaan rakkaimpiaan mitä persoonallisimmilla jekuilla.

Elite Daily -julkaisu on nyt listannut seitsemän erilaista jekkua aprillipäivälle, jotka ovat takuuvarmasti kumppanisi mielestä luovia ja hauskoja. Voit katsoa vinkit aprillipäivän piloihin alapuolelta.

Jekkumunat

Koska juhlimme pääsiäistä, mikä olisikaan ihanampaa kuin yllättää rakas suklaamunilla. Jotka ovat siis oikeita, keitettyjä kananmunia, mutta jotka on vain kuorrutettu sulalla suklaalla. Eli keitä kananmunat normaalisti kattilassa, kuori ne ja dippaa sulatettuun suklaaseen. Sen jälkeen anna olla jääkaapissa yön yli. Poista käärepaperi oikean suklaamunan ympäriltä ja kääri se jekkumunasi ympärille. Nam!

Autotemppu

Herää keskellä yötä - jos mahdollista - ja siirrä kumppanisi auto täysin uuteen paikkaan. Kun hän aamulla herää ja etsii autoaan, esitä yhtä yllättynyttä kadonneen auton tiimoilta kuin mitä hän on.

Shampoo-kiusa

Tarvitset tähän elmukelmua ja hieman yksityistä aikaa. Ideana on elmukelmuttaa shampoo- ja hoitoainepullojen (jne.) sisäpuoli niin, ettei purkista saa puristamalla mitään ulos.

Eli avaa shampoon "korkki", laita elmukelmu purkin päälle ja laita korkki takaisin kiinni niin, että elmukelmu jää korkin ja purkin väliin. Tarkista ettei elmukelmu näy reunoilta ja paljasta nerokasta keppostasi. Kepponen sopii varsinkin aamusuihkuttelijoille.

Raskaus-kepponen

Jos seurustelet tai olet naimisissa, on kumppani varmasti hauska "säikäyttää" raskausvihjailulla. Käy lainaamassa kirjastosta kirja, joka kertoo äitiydestä, ja jätä se "huolimattomasti" päivän aikana jonnekin, mistä kumppanisi sen voi löytää. Kun hän huomaa sen, esitä pelästynyttä ja leiki mukana, kunnes keskustelun sävy muuttuu liian vakavaksi.

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat