Kuva: Shutterstock

Mies osti mystisen VHS-kasetin, jonka kyljessä luki vain "yllätys" - yllättyikin toden teolla!

27.03.2018 21:45 - Iiro Myllymäki

Mies latasi Twitteriin videon siitä, kun hän katsoo VHS-kasetin sisällön. Tästä videosta on nyt tullut nettihitti.

Mies ostaa mystisen VHS-kasetin, jonka kyljessä lukee ainoastaan ”yllätys”. Hän asettaa videokasetin VHS-soittimeen ja odottaa jännityksellä, mitä video pitää sisällään. Tämä kuulostaa kauhuelokuvan aloituskohtaukselta, mutta oli täyttä tosielämää eräälle miehelle.

Kyseinen mies jakoi kokemuksen sosiaalisen median seuraajilleen. Hän jakoi Twitteriin videon hetkestä, jolloin hän laittaa videon soittimeen ja saa selville, mitä se sisältää. Voi sanoa, että ”yllätys” todellakin kuvasi videon sisältöä hyvin. Voit katsoa videon alta tai jos video ei näy alla, klikkaa tästä linkistä.

VHS-kasetilta paljastui nettimeemiksi muuttuneen Rick Astleyn Never Gonna Give You Up -hitin musiikkivideo. Näkemästään järkyttynyt mies otti hetken videota kelailtuaan kasetin pois soittimesta ja päätyi heittämään sen roskiin.

Ja näin meitä kaikkia on taas ”rickrollattu”. Rickroll-nimellä kutsutaan netti-ilmiötä, jossa erinäiset linkit netissä johtavat Never Gonna Give You Up -musiikkivideoon. VHS-tason rickrollaus ansaitsee jo erikoismaininnan rickrollauksien kunnialistalla. Foone-nimellä Twitteriä käyttävän miehen video on noussut jättimäiseen suosioon, sillä siitä on tykätty jo yli 60 000 kertaa ja monet uutismediat ovat kirjoittaneet siitä.

Tässä vielä Rick Astleyta YouTube-videon muodossa:

Lue myös: Foo Fightersin keikalla nähtiin yllätysesiintyjä - katso kuinka kasaripoppi taittuu rockbändiltä

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat