Kuva: Instagram

Mies kasvatti parran ja laittoi elämäntavat remonttiin - muodonmuutoskuvia ei ole uskoa todeksi

16.02.2018 20:15 - Iiro Myllymäki

Gwilym Pugh muuttui ylipainoisesta vakuutusvirkailijasta huippumalliksi.

Parturin neuvoilla saattaa olla todella kauaskantoisia seurauksia. Tämän sai todeta 33-vuotias Gwilym Pugh -niminen mies, jonka muodonmuutostarina on nyt levinnyt inspiroimaan ihmisiä ympäri maailmaa. Kun punapäisen miehen parturi ehdotti miestä kasvattamaan parran, sai alkunsa tapahtumien ketju, jonka myötä walesilainen mies työskentelee nyt mallina muun muassa David Beckhamin tuotteille.

Pugh perusti oman vakuutusfirmansa 21-vuotiaana kotinsa ylimääräiseen makuuhuoneeseen. Töiden tekeminen kotona tietokoneen ääressä ja polvivamma lihottivat miehen 127-kiloiseksi. Aiemmin koripalloa harrastanut mies päätti, että hänen on omaksuttava uudelleen terveelliset elämäntavat.

Mies lopetti näyttöpäätetyön ja muutti ruokavaliotaan, ja lopulta viiden vuoden aikana hänen painonsa putosi 42 kiloa. Samoihin aikoihin muiden elämänmuutosten kanssa Pughin parturi ehdotti tälle parran kasvattamista, ja Pugh totteli. Pugh loi itselleen Instagram-tilin, mistä walesilainen räätäli Nathan Palmer bongasi hänet. Yksi asia johti toiseen, ja nyt Pughilla on mallisopimus lontoolaisen AMCK Modelsin kanssa. Hän on toiminut mallina muun muassa Vansin ja Dieselin kampanjoissa ja jopa mainostanut David Beckhamin kauneushoitotuotesarjaa.

- Olen onnellisempi ja terveempi kuin koskaan kuvittelin olevan mahdollistakaan, ja teen asioita, joista en ollut edes tajunnut unelmoida, mies kertoo.

Lue myös: Lisääkö parta miehen seksikkyyttä? Katso paljon puhuvat ennen ja jälkeen -kuvat

Lähteet: Bored Panda, News.com.au

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat