Kuva: YouTube

Kauneusbloggaja joutui ajelemaan päänsä kaljuksi - syynä hiustenpidennykset

09.02.2018 17:15 - Katariina Auvinen - Luettu 2 582 kertaa

Vanessa Martinez jakoi videon YouTubessa.

Kauneusbloggaaja, Vanessa Martinez, jakoi videon YouTube-kanavallaan, jossa hän ajeli koko päänsä kaljuksi. Kyseessä ei ollut helppo päätös, mutta Martinez kertoi päätöksen olevan ainut ja oikea.

Hän on pitänyt pitkään hiustenpidennyksiä, jotka asetellaan yksittäisinä tupsuina sineteillä hänen hiuksiinsa. Hiustenpidennykset ovat kuitenkin rasittaneet hänen omia hiuksiaan niin paljon, että ne ovat jättäneet kaljuja läikkiä hänen päänahkaansa. 

Martinez kertoo yli kymmenen minuuttia kestävällä videolla, kuinka hän voisi peittää läikkiä hankkimalla enemmän sinettejä päähänsä, mutta se tulisi vain lopulta pahentamaan tilannetta. 

- Tulisin kaljuuntumaan vielä enemmän, joten ainut vaihtoehto on ajaa pääni kokonaan kaljuksi, jotta hiukseni saavat kasvaa luonnollisina takaisin, hän kertoo. 

Videon edetessä katsoja huomaa selvästi, kuinka hiustenpidennykset ovat jättäneet ilkeitä ja punaisia läikkiä ympäri Martinezin päänahkaa. 

UNILAD-julkaisu kertoo, että asiantuntijoiden mukaan juuri hiusten vahingoittuminen, katkeileminen ja kaljut kohdat ovat kaikki ikäviä sivuvaikutuksia, joita hiustenpidennykset voivat aiheuttaa. Varsinkin pitkät hiustenpidennykset painavat sen verran, että ne aiheuttavat helpommin ongelmia. 

Lue myös: Farkkutrendeissä jyrää tällä hetkellä yksi malli yli muiden - suomalaiset muotibloggaajat hurahtivat

Lähde: UNILAD

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat