Kuva: Getty Images

Muistatko Roswell-tähdet? Tältä he näyttävät nykyisin

27.01.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Vuosituhannen vaihteessa nähty sarja nousi nopeasti suosioon.

Vuosituhannen vaihteessa nähtiin Roswell-televisiosarja, jota tehtiin yhteensä kolme tuotantokautta. Sarja rantautui Suomeenkin, jossa se nousi etenkin nuorten suosioon. 

Sarjassa kuvataan kolmen ihmismuodon ottaneen avaruusolion elämää Roswellin pikkukaupungissa. 

Sarja ei pohjautunut Roswelliin sattumalta, koska kaupunki on todellakin olemassa. Kaupunkiin uskotaan pudonneen lentävä lautanen 1940-luvulla. Heinäkuussa 1947 Roswellia ympäröivään autiomaahan putosi tunnistamaton esine, jonka palasia kuvailtiin lentävän lautasen osiksi. Armeija ehti jo varmistaa ufon maahansyöksyn, mutta kiirehti lähes välittömästi korjaamaan kyseessä olevan säähavaintopallon. Myöhemmin tarinaa muutettiin edelleen, joka oli omiaan aiheuttamaan ihmisissä epäluuloisuutta. 

Sarjan näyttelijöistä osa sai sarjan jälkeen vain pieniä rooleja, mutta esimerkiksi Katherine Heigl on noussut isompaan valokeilaan. 

Katso miltä tähdet näyttävät nykyisin. 

Shiri Appleby, 39, esitti sarjassa Liz Parkeria. Hän on näytellyt lähinnä pienemmissä televisiosarjoissa Roswellin jälkeen.

Tältä Shiri Appleby näytti sarjan aloitusvuonna 1999. (kuva: Getty Images)

Nykyisin Appleby on naimisissa ravintoloitsija, Jon Shookin kanssa. Heillä on yhteensä kolme lasta. (kuva: Getty Images)

Max Evansia esitti sarjassa Jason Behr, 44. Behr on tehnyt myös pienempiä rooleja Roswellin jälkeen niin elokuvissa kuin televisiosarjoissakin. Behr tapaili sarjassakin näytellyttä Katherine Heigliä, mutta pariskunnan suhde loppui muutaman vuoden jälkeen. Nykyisin mies on yhdessä amerikkalaisen näyttelijän KaDee Stricklandin kanssa. 

Tältä Jason Behr näytti vuonna 1999. (kuva: Getty Images )

Ja tältä hän näyttää tänä päivänä. Behrillä on yksi lapsi. (kuva: Getty Images)

Katherine Heiglin, 39, roolihahmo oli Isabel Evans. Sarjan päänelikosta Heigl on nykyisin tunnetuin näyttelijä. Hän on ollut ehdolla muun muassa Oscarin sekä Golden Globe -palkinnon saajaksi. Nainen on ollut naimisissa jo yli kymmenen vuotta Josh Kelleyn kanssa. 

Katherine Heigl vuonna 1999. (kuva: Getty Images)

Nykyisin Heigl on kolmen lapsen äiti. (kuva: Getty Images)

Brendan Fehr, 40, näytteli sarjassa Michael Gueriniä. Fehr näytteli Roswellin jälkeen CSI Miami -televisiosarjassa. Fehr on tehnyt roolisuorituksia niin televisiosarjoissa kuin elokuvissakin. Edellisen kerran mies nähtiin valkokankaalla Guardians of the Galaxy -elokuvassa vuonna 2014.

Brendan Fehr seurusteli vähän aikaa sarjassa nähdyn Majandra Delfinon kanssa. (kuva: Getty Images)

Nykyisin hän on naimisissa Jennifer Rowleyn kanssa. Heillä on kaksi tytärtä. (kuva: Getty Images)

Lue myös: Julkinen kritiikki satutti: Greyn anatomia -tähti hakeutui terapiaan

Lähde: The List 

Kilpailut

Uusimmat