Kuva: Instagram

Pariskunta meni naimisiin yli 120 metrin korkeuteen viritetyn verkon päällä - katso upeat kuvat

24.01.2018 22:45 - Katariina Auvinen

Kimberly Wenglin ja Ryan Jenkins halusivat hääpäivästään astetta upeamman.

Yhdysvaltalainen pariskunta Kimberly Wenglin sekä Ryan Jenkins rakastuivat Utahissa, jossa he menivät myös kihloihin. Seikkailunhaluista pariskuntaa yhdistää juuri halu kokea elämässään mahdollisimman paljon.

Kun Jenkins pyysi rakastaan menemään kanssaan naimisiin, pari päätti vannoa valansa Utahin aavikolla. Hääseremoniaa ei kuitenkaan pidetty aavikolla vaan aavikon yläpuolelle viritetyn verkon yllä. 

Wenglin sekä Jenkins julistettiin aviopuolisoiksi yli 120 metrin korkeudessa. Nyt parin upeat hääkuvat ovat jakaneet ihastuneita kommentteja sosiaalisessa mediassa. Parikunta kertoo Metro-julkaisun mukaan, että he halusivat tehdä hääpäivästään myös seikkailun. 

Kimberly kirjoitti kauniisti miehestään Instagramissa. Pariskunta rakastaa esimerkiksi kiipeilyä ja tasapainottelua voimisteluliinalla, slacklinella. 

"Olemme mieheni kanssa kokeneet mitä uskomattomampia seikkailuja kolmen vuoden aikana. Niiden vuosien aikana olemme molemmat luottaneet elämämme toistemme käsiin esimerkiksi sen suhteen, että toinen on varmistanut kiipeilyköydet tarpeeksi hyvin." 

Lue myös: Morsian saapui hääkuvaan yllättävässä asussa - sulhasen pokka petti täysin

Lähde: Metro 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat