Kuva: Pixabay

Janottaako? Baarimikot paljastivat parhaimmat niksit, joiden avulla pääset tilaamaan nopeasti

12.01.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Joskus baaritiskillä tuntuu, että ohitsesi menee paljon ihmisiä, jotka juuri tulivat tiskille.

Joskus kun haluaisit vain nauttia rauhassa kylmän juoman baarissa voit huomata, että baaritiskillä muutamalla muullakin asiakkaalla on samat ajatukset. Eri asia on myös ne kerrat, kun olet yökerhossa ja jonotat parikymmentä minuuttia omaa vuoroasi. 

Valitettavasti baarimikon huomion kiinnittämiseen ei ole olemassa oikotietä. Monet ammattilaiset neuvovat odottamaan vain kärsivällisesti, mutta jotain voit tehdä sen eteen, että sinut huomattaisiin helpommin baaritiskillä.

Huffington Post -julkaisu kysyi alan ammattilaisilta, miten baaritiskillä kannattaa toimia, jotta juoma olisi kädessä mahdollisimman pian. 

"Pahinta on, jos asiakas huutelee toisen tilauksen väliin ja häiritsee asiakkaan palvelemista saadakseen itse huomiota. Ole kärsivällinen." 

"Jos haluat huomioni, pieni viittaus ja katsekontakti riittää." 

"Jos sinulla on kortti tai käteinen jo kädessäsi, se on minulle paras signaali, että olet valmis tilaamaan ja tiedät mitä haluat." 

"Katsekontakti on hyvä tapa saada huomio." 

Vaikuttaisi siis siltä, että parhaimmalla tavalla saat baarimikon huomion itseesi ottamalla katsekontaktin baarimikkoon ja pitämällä maksuvälineen valmiina. Tämä antaa sen vaikutelman, että tiedät mitä tahdot, joten tilaus on nopea toteuttaa. 

Lue myös: Avokadosta on moneksi - nyt suosikkihedelmä taipuu drinkkiin

Lähde: Huffington Post 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat