Kuva: Pixabay

"Puku on erinomaisessa kunnossa, toisin kuin avioliittoni" - hääpuvun myynti-ilmoitus naurattaa

11.01.2018 15:45 - Katariina Auvinen

Nainen päätti hankkiutua eroon hääpuvustaan hieman erikoisemmalla ilmoituksella.

Yhä useampi morsian haluaa myydä hääpuvunsa häiden jälkeen. Uudesta-Seelannista kotoisin oleva nainen kuitenkin säästi pukunsa, mutta hänen avioliittonsa päättyi valitettavasti eroon. Viimeistään tässä vaiheessa nainen kyllästyi kaapissa lojuvaan pukuun ja päätti laittaa mekon myyntiin hieman erikoisemmalla ilmoituksella. 

"Hääpuku myynnissä - pidetty yhden kerran vahingossa!

Ole hyvä, auta poistamaan tämä mekko elämästäni lopullisesti. Se ei todellakaan merkkaa enää mitään minulle. Puku on erinomaisessa kunnossa, toisin kuin avioliittoni ja valmiina käytettäväksi oikeissa häissä. Mekkoa on pidetty harjoitushäissä vuonna 2013. " 

Nainen on kirjoittanut pitkän myynti-ilmoituksen, joka varmasti herättää lukijan huomion. 

"En voi antaa mittoja, koska tämä on tehty mittatilaustyönä pienelle tytölle, joka luuli ansaitsevansa vähemmän mitä hän oikeasti ansaitsi. 

Mekko on omiaan vetämään huomion puoleensa. Se näyttää tyrmäävältä, vaikka olisitkin menossa naimisiin pakonomaisen valehtelijan kanssa." 

Mekko on katsottu satoja kertoja ja monet ovatkin lähettäneet viestejä myyjälle erinomaisesta ilmoituksesta. Mitä ilmeisimmin hääpuku ei ole vielä löytänyt oikeaa omistajaa, koska se on vielä huutokaupattavana. 

Katso kuvat täältä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat