Kuva: Fotolia

Miehet kertovat: "Asiat, joita inhoamme naisten Tinder-profiileissa"

09.01.2018 17:15 - Reija Saarinen

Kannattaa miettiä mitä itsestään Tinderissä kertoo.

Deittisovellus Tinder, on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Se on tullutkin tutuksi monille ja moni on sieltä löytänyt itselleen uuden rakkaan.

Mutta mitä ovat sellaisia seikkoja, jotka ärsyttävät miehiä naisten profiileissa? Kyselyjen perusteella kannattaa ainakin välttää liiallista filttereiden käyttöä sekä panostaa esittelytekstiin. Muita miesten mielestä ärsyttäviä juttuja näet alta.

"Inhoan duckface-poseerausta ja liiallista filttereiden käyttöä."

"Inhoan niitä filttereitä, joissa on käytetty jotain eläimen kasvoja. Se estää näkemästä todellisia piirteitä. Myös filtterit, jotka suurentavat silmiä, ärsyttävät."

"Minusta on kamalaa, jos esittelytekstissä on kauheasti kirjoitusvirheitä. On myös ärsyttävää, jos tekstissä kehotetaan kysymään, jos haluaa tietää lisää."

"Minusta on todella ärsyttävää, kun siellä käytetään kuluneita fraaseja, kuten rakastan elämää. olisi paljon mielenkiintoisempaa lukea jotain oikeaa faktaa ihmisestä."

"Itse en pidä siitä, jos naisella on kuvia, joissa hänet nähdään yhdessä äitinsä kanssa."

"Jos profiilikuvassa on lapsia, ei se saa minua syttymään."

"Minusta on ärsyttävää, jos kuvista ei oikeasti voi päätellä mitään. Ulkonäkö ei ole minulle tärkeintä, mutta silti haluan nähdä, miltä toinen oikeasti näyttää."

"Itse en halua nähdä mitään viittausta uskontoon."

Lue myös: Tinderistä paljastui salattu versio - vain harvat pääsevät sisään

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat