Kuva: Fotolia

Äiti jakoi kuvan vaatetuksestaan, jonka tuntematon haukkui - "Itkin kaupan käytävällä"

09.12.2017 14:15 - Katariina Auvinen

Tuntematon nainen koki olevansa velvollinen ilmoittamaan äidille, että tämän olisi syytä katsoa peiliin lähtiessä kotoa.

Yhdysvalloissa asustava Charli Stevens päätti kipaista paikalliseen kauppaan ostamaan lahjoja varten pakettikortteja. Kun hän oli kaupassa, hänelle tuli ikävä tunne siitä, että joku tuijottaa häntä. Stevens näki, että nainen, joka oli noin 50-vuotias, tuijotti häntä intensiivisesti. Stevens ei kuitenkaan huomioinut naista millään tavalla.

Vähän ajan kuluttua juuri kyseinen nainen lähetyi Stevensiä kertoen tälle, että hänen mielestään naisen vaatteet olivat aivan liian pienet. Stevens meni aivan hämilleen naisen suorasanaisuudesta. Hän toivoi, että olisi kuullut naisen sanat väärin. 

"Anteeksi kuinka? Kysyin, ja nainen sanoi, että enkö todella tiedä että olen hieman liian iso tuollaisiin vaatteisiin, jotka minulla on ylläni. 

Silmiini kohosi heti kyyneleet. Olen yleensä niin sanavalmis ja kipakka, mutta nyt jostain syystä en saanut sanottua sanaakaan. 

Nainen vielä jatkoi kertomatta, että hänen tarkoituksensa ei ole olla tyly, mutta miettisin varmasti tästä lähin, miltä näytän kun lähden kotoani. Sen jälkeen nainen vain käveli tiehensä, jättäen minut itkemään keskellä supermarketin käytävää."

Stevens itki autossaan, jonka jälkeen hän päätti kirjoittaa asiasta Facebookiin. Hän ihmetteli miten ihmiset voivat olla niin tylyjä toisilleen. Kirjotuksensa tueksi hän jakoi itsestään kuvan niissä vaatteissa, missä hän meni alkujaan kauppaan. 

"Olkaa kilttejä, älkääkä tuomitko ihmisiä heidän ulkonäkönsä perusteella. Älkää olko tylyjä." 

Lue myös: Ikävä kommentti sai Janni Hussin tuntemaan itseinhoa: Olen vihannut reisiäni ihan ylipaljon

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat