Kuva: Fotolia

Pienet hyvät teot kannattavat aina - suloinen tarina kaupan kassalta nousi valtavaksi nettihitiksi

19.11.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Kaupan myyjä pysähtyi auttamaan maksamisessa ongelmia kohdannutta miestä.

Arjen tiimellyksessä pienillä hyvillä teoilla voi olla mullistava vaikutus. Netissä ihastellaan nyt erään supermarketin myyjän avuliasta toimintaa.

Spring Herbison Bowlin on jakanut Facebookissa tarinan kauppareissultaan. Nainen kertoo päivityksessä, että oli kassalla huomannut, kun kassalla ollut mies alkoi laskea pikkurahojaan ja alkoi tulla hermostuneeksi laskettuaan rahansa väärin. Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

”Hän mutisi minulle olevansa pahoillaan. Hänen kätensä tärisivät ja ääni värisi. Ihana kassamyyjä otti häntä kädestä ja laittoi kaikki pikkurahat tiskille ja sanoi: ’Ei mitään hätää. Tehdään tämä yhdessä.’ Mies pyyteli vieläkin anteeksi sekä minulta että myyjältä samalla kun me vakuuttelimme hänelle, että kaikki on hyvin”, nainen kirjoittaa.

Lopulta mies sai maksettua ostoksensa. Bowlin halusi vielä kiittää kassamyyjää hänen avuliaisuudestaan ja kärsivällisyydestään.

”Myyjä pudisti päätään ja sanoi: ’Ei sinun tarvitsisi joutua kiittämään minua. Mikä maailmassamme on vikana, jos olemme unohtaneet rakastaa toinen toistamme?’. Haluan olla enemmän tuon naisen kaltainen”, Bowlin päättää tekstinsä.

Päivitys on kerännyt noin 100 000 reaktiota, ja kommenttejakin on tulvinut tuhansittain. Ihmiset ovat ylistäneet myyjän toimintaa.

”Ihanaa! Tämä lämmittää sydäntäni”, on yksi kommentoinut.

”Tarvitsemme enemmän tämän naisen kaltaisia empaattisia ihmisiä”, toinen kommentoi.

”Inhimillisyys ei maksa mitään. Kiitos kiltteydestäsi!” on kommenttikentässä myös kiitelty.

Lue myös: Mies jäi jumiin kaupan kaljakylmiöön - kauppiasta odotti aamulla melkoinen yllätys

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat