Kuva: Fotolia

Instagram-kaunotar hankki kissalleen tatuoinnin - syytetään nyt eläinrääkkäyksestä

25.10.2017 17:15 - Katariina Auvinen

Ukrainalainen nainen on saanut valtavan määrän vihapostia tempauksensa vuoksi.

Ukrainalainen Instagram-tähti ja fitness-kaunotar, Elena Ivanickaya, on suututtanut ihmiset verisesti viimeisimmällä tempauksellaan. Nainen omistaa sfinx-rotuisen kissan, joka on luonnostaan karvaton. Ivanickaya julkaisi viime viikolla kuvan, jossa kissan rintakehää koristaa isohko tatuointi. 

Monet eläinsuojelijat tiedustelivat tatuoinnin aitoutta. Elena Ivanickaya myönsi, että hän tatuoi kissansa rintakehään egyptiläisen jumalan kuvan. Nainen on perustellut päätöstään sillä, että hän halusi kissansa olevan uniikki. Kissa oli Ivanickayan mukaan nukutettuna, kun tatuointi tehtiin. 

Nainen on joutunut laittamaan käyttäjätilinsä yksityiseksi, koska hän on saanut niin paljon vihapostia. Suurin osa syyttää naista julmasta eläinrääkkäyksestä. Julkaisun mukaan naista voikin odottaa syyte eläinrääkkäyksestä, koska monet käyttäjät ovat kertoneet ilmoittaneensa naisesta viranomaisille. 

Facebookissa leviää kirjoitus, jossa Elena Ivanickayan puoliso, Anatoliy Loginov, perustelee parin päätöstä tatuoida Yasha-kissansa. 

"Kun päätimme pari kuukautta sitten tatuoida kissamme, etsimme tietoa internetistä. Totesimme, että siitä ei ole haittaa eläimelle." 

Loginov viittasi kirjoituksessaan myös muihin leikkauksiin kuten strerilointiin. 

"Ihmiset estävät omia lemmikkejään lisääntymästä. Kenenkään ei pitäisi estää tätä." 

Lue myös: Kissalla oli täydellinen ajoitus saapua uutislähetykseen - sattumus naurattaa netissä

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat