Kuva: Fotolia

Kuinka itsevarma todella olet? Horoskooppimerkkisi paljastaa

21.10.2017 21:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 3 088 kertaa

Leijonat ovat horoskooppimerkeistä kaikkein itsevarmimpia.

Thought Catalog -sivusto on laittanut eri horoskooppimerkit järjestykseen sen mukaan, miten itsevarmoja kunkin merkin edustajat ovat. Listauksen mukaan leijonat ja skorpionit ovat tähtimerkeistä kaikkein varmimpia omasta mahtavuudestaan, kun taas vesimiehet ja neitsyet ovat horoskooppimerkeistä epävarmimpia. Katso alta, mihin itse listauksella sijoitut:

1. Leijona

Leijonat ovat itsevarmuuden perikuvia. He eivät ole mielestään koskaan väärässä. He tietävät ansaitsevansa muiden kunnioituksen eivätkä tyydy piirunkaan verran vähempään.

2. Skorpioni

Skorpionit ovat erittäin tyytyväisiä ulkonäköönsä, persoonallisuuteensa ja ylipäätään omaan elämäänsä. He tiedostavat, että heissäkin on joitain puutteita, mutta ne eivät ole heidän mielestään niin vakavia, että mitään tarvitsisi lähteä muuttamaan.

3. Kauris

Kauriit eivät välitä siitä, mitä muut sanovat. He tiedostavat itse omat hyvät puolensa niin vahvasti, ettei heitä kiinnosta, jos jotkut muut eivät niitä tajua.

4. Jousimies

Jousimiehet ovat avoimia paitsi kehuille, myös kritiikille. He osaavat ottaa opiksi kohtaamastaan kritiikistä. Suoranaiset loukkaukset ja perättömät mollaukset he kuitenkin osaavat jättää omaan arvoonsa.

5. Kalat

Kaloille on helppoa olla ihmisten seurassa, ja he ovat sosiaalisuudessaan mahtavaa seuraa. Kuitenkin yksin ollessaan kaloilla epävarmuudet alkavat nostaa päätään. Yksin kotona heidän ajatuksensa saattavat vaellella epämieluisiin tuntemuksiin ja peiliin katsoessaan he saattavat keksiä montakin asiaa, jotka haluaisivat omassa ulkonäössään muuttaa.

6. Oinas

Ulkopuolisen silmiin oinas vaikuttaa todella itsevarmalta tapaukselta, jota mikään ei voisi satuttaa. Todellisuudessa oinaat eivät ole niin itsevarmoja kuin antavat ymmärtää. He peittävät herkkyytensä vitsikkyyden ja sarkasmin alle eivätkä halua, että kukaan näkisi heidän heikkoja puoliaan.

(kuva: Fotolia)

7. Härkä

Härille on tärkeintä vaikuttaa fiksulta. Heille ulkonäkö ei merkitse niin paljon kuin monelle muulle merkille. He sortuvat joskus totuuden venyttämiseen ja hienolta kalskahtavien fraasien käyttämiseen yrittäessään todistella olevansa fiksumpia kuin he oikeasti ovatkaan.

8. Vaaka

Vaa’at ovat sen verran epävarmoja itsestään, että he tarvitsevat jatkuvasti muilta tunnustusta ja kehuja tajutakseen oman arvonsa. He saattavat esimerkiksi kalastella kehuja kavereiltaan lyttäämällä ensin itsensä maanrakoon ja odottamalla tämän jälkeen kavereilta positiivisia ja lohduttavia kommentteja.

9. Kaksonen

Kaksoset ovat hyvin miellyttämisenhaluisia, mikä kielii heidän sisäisestä epävarmuudestaan. He mukautuvat ympärillään olevien ihmisten tarpeisiin ja haluihin eivätkä osaa helposti tuoda omia vastakkaisia mielipiteitään esille.

10. Rapu

Ravut ovat tottuneet kuulemaan, että he ottavat asiat liian tosissaan. Pienet vastoinkäymiset saattavat saada heidät hyvin tunteellisiksi, ja ravut pahoittavat mielensä herkästi.

11. Vesimies

Vesimiehet pyrkivät näyttämään ulospäin, että heidän elämänsä on täydellistä. He jakavat täydellisiä kuvia Instagramiin ja saavat monet näin kateellisiksi, mutta todellisuudessa tämä on pitkälti kulissia. Syvällä sisimmässään he eivät ole kovin tyytyväisiä itseensä ja yrittävät kompensoida tätä esittämällä oman elämänsä muille kiiltokuvamaisena.

12. Neitsyt

Neitsyet ovat monesti epävarmoja muiden ihmisten seurassa. Heillä on tapana ylianalysoida asioita, ja he myös nolostuvat herkästi. Jos neitsyt kokee sanoneensa hölmösti jossain tilanteessa, tämä lause jää pyörimään hänen mieleensä hyvin pitkäksi aikaa.

Lue myös: Kuinka saada lisää itsevarmuutta jokaiseen päivään? 9 keinoa

Lue myös: Miksi sinut jätettiin? Horoskooppimerkkisi luotaantyöntävin puoli paljastettiin

Lue myös: Kuinka helppo sinua on rakastaa? Horoskooppimerkkisi kertoo

Lähde: Thought Catalog

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat