Kuva: Fotolia

Omistajat etsivät kissaansa tullessaan kotiin - löysivätkin kutsumattoman vieraan

21.10.2017 10:15 - Katariina Auvinen

Vieras oli nauttinut odotellessaan kissan ruuat.

Kun omistajat palasivat Skotlannissa sijaitsevaan kotiinsa, heidän kissaansa ei näkynyt missään. Kissan maakuupaikka ei kuitenkaan ollut tyhjä. Siinä makasi tyytyväisesti kerällä tuhiseva mäyrä, joka oli mitä ilmeisimmin tunkeutunut kissanluukusta sisälle taloon. 

Ennen makuupaikalle menoaan mäyrä oli nauttinut kaikki kissalle jätetyt ruuat. Mäyrä oli iso, mutta silti se oli onnistunut ahtamaan itsensä pienestä luukusta sisälle. Omistajat soittivat eläinsuojeluviranomaiset paikalle, jotka tulivat tarkastamaan tilanteen. 

Viranomaiset jakoivat mäyrästä otetut hauskat kuvat omilla Facebook-sivuillaan. Kuvia on jaettu tuhansia kertoja. Kuvissa mäyrä nukkuu söpösti kerällä kissan makuualustalla. 

Skotlannin eläinsuojeluviranomainen Connie O´Neil kertoo Metro-julkaisulle, että mäyrä ei ollut tyytyväinen siirtoyrityksiin. 

- Mäyrä vaikutti hyvin tyytymättömältä siihen, että yritimme siirtää eläintä. Kun yritin siirtää eläintä lähemmäksi, mäyrä näki takaoven olevan avoinna, josta hän lopulta karkasi, O´Neill kertoo. 

Sinänsä loppu hyvin, koska kissa pääsi omalle paikalleen ja mäyrällä oli maha täynnä. 

Katso kuvat alta. 

Lue myös: Upeat luontokuvat Suomesta: Sudet puolustivat reviiriään tunkeilevilta karhuilta

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat