Pingviini rakastui palavasti pahviseen anime-hahmoon - kuolikin sen rinnalla

15.10.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Nettisensaatioksi noussut Grape-pingviini menehtyi rakkaan pahvihahmonsa välittömässä läheisyydessä.

Aiemmin tänä vuonna Grape-nimisestä pingviinistä tuli netti-ilmiö. Japanin Miyashiron Tobu Zoo -eläintarhassa asustanut pingviini nousi kuuluisuuteen, koska se oli täysin hullaantunut eläintarhan pahvisesta animehahmosta. Nyt eläintarhasta on kantautunut suru-uutinen, että Grape-pingviini on menehtynyt. Eläintarhasta kerrotaan, että Hululu-niminen animehahmo oli Grapen rinnalla loppuun asti.

Pahvihahmo on peräisin Kemono Friends -nimisestä sarjasta, ja se on sarjassa inhimillisiä piirteitä omaava pingviinihahmo. Pahvi-Hululu asetettiin eläintarhan pingviiniaitaukseen alun perin mainoksena. Grape-pingviini kuitenkin kiintyi hahmoon niin paljon, että hahmo jätettiin aitaukseen pysyvästi suunnitellun mainostusajan jo loputtua.

On arveltu, että Grape rakastui Hululuun tultuaan aiemman kumppaninsa torjumaksi. Grapen nähtiin muun muassa kohdistavan Hululu-hahmoon perinteisiä pingviinien kosiskelumenoja. Pingviinin kerrotaan olleen hyvin ahdistunut, kun hahmo oli pitänyt viedä hetkeksi aitauksesta pois hirmumyrskyn takia.

Eläintarha tiedottaa, että Grape menehtyi viime perjantaina sairauden uuvuttamana.

”Kiitokset kaikille, jotka ovat tukeneet Grapea. Kiitos myös Hulululle, joka katsoi sen perään loppuun asti”, eläintarha kirjoittaa Twitter-tilillään. Kyseinen Twitter-päivitys on kerännyt yli 100 000 tykkäystä, joten Grapen kuolema on koskettanut suurta ihmisjoukkoa.

Lue myös: Haluatko nähdä pingviinejä luonnossa? 13 maata, missä se on mahdollista

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat