Kuva: AOP

Tytär yllätettiin lipuilla idolinsa konserttiin - hysteerinen reaktio naurattaa netissä

10.10.2017 14:15 - Katariina Auvinen

Superfani ei pystynyt pitämään itseään kasassa äidin kuvaamalla videolla.

Little Kemery Ball, 12, on fanittanut One Direction -yhtyettä jo seitsemänvuotiaasta lähtien. Kun yhtye ilmoitti tauostaan, se oli Kemerylle kova paikka. Hän kuitenkin fanitti erityisesti yhtyeessä esiintynyttä Harry Stylesiä, joka lähti soolouralle. Ballin äiti, Andrea, päätti yllättää tyttärensä, kun hän kuuli Stylesin esiintyvän heidän kotikaupungissaan Kaliforniassa. Hän osti salaa liput Stylesin konserttiin. 

Andrea Ball kirjoitti kirjeen ja sujautti liput kirjekuoreen saatesanojen kera. Äiti kuvasi videon siitä, kun hän lahjoitti yllätyksen tyttärelleen. Videolta käy ilmi, että tytär ei voi pitää itseään kasassa, kun hän avaa lahjan.

Hän purskahtaa hervottomaan itkuun, eikä voi pysyä paikoillaan parkissa olevassa autossa. Tytär luuli, että konsertti on jo loppuunmyyty. Äiti oli kuitenkin onnistunut hankkimaan liput ajoissa. 

-Tyttäreni on aina halunnut käydä One Directionin konsertissa, mutta se ei ole onnistunut. Hän on ollut erityisesti Harry Stylesin suurin fani, joten kun kävi ilmi, että Styles tulee soolokiertueelle Kaliforniaan, halusin yllättää Little Kemeryn, Andrea kertoo The Sun -julkaisun mukaan. 

Lue myös: Zayn Malik ei puhunut One Direction -bändikaverin kanssa - avautuu jäätävistä väleistä

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat