Kuva: Fotolia

Millainen lapsesi on luonteeltaan? Horoskooppi kertoo

23.11.2017 13:15 - Anna Hopi - Luettu 1 603 kertaa

Jousimies on eläinradan iloisin lapsi, kun taas skorpionilapsella on hämmästyttävän tarkka intuitio.

Lapset ovat uniikkeja luonteita. Moni vanhempi saa huomata, että yksikään lapsikatraan jäsen ei ole luonteeltaan identtinen sisaruksensa kanssa. Jos lapsi on vasta tuloillaan, hänen luonnettaan voi arvuutella lasketun ajan ja siihen perustuvan horoskooppikuvauksen perusteella. Kun muksu on syntynyt, voit lukea hänen horoskooppinsa ja tarkistaa, pitääkö luonnekuvaus paikkansa.

Alta voit lukea jokaisen horoskooppimerkin kuvauksen, ja selvittää, millainen persoona lapsesi on.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kaurislapset ovat vanhoja sieluja. Välillä ihmettelet heidän kypsyyttään. He saattavat vaikuttaa vanhuksilta pienen ihmisen kehossa. Kaurislapsella saattaa olla häntä itseään vanhempia ystäviä, ja hän nauttii vanhempiensa seurasta. Kauriit ovat lapsenakin vakaita ja kunnianhimoisia. He ovat sitkeitä ja itsepäisiä tapauksia, jotka eivät anna periksi, kun ovat saaneet jonkun asian päähänsä.

Vesimies (20.1.-19.2.)

Raivokkaan itsenäinen vesimieslapsi tarvitsee paljon tilaa ympärilleen. Lapsi ei välttämättä nauti läheisyydestä niin paljon kuin muut sisaruksensa. Uteliaina luonteina vesimiehet ottavat kaikesta selvää jo lapsena ja kyselevät tuhottomasti asioita vanhemmiltaan. He nauttivat päästessään yksin reissuun esimerkiksi mummolaan.

(kuva: Fotolia)

Kalat (20.2.-20.3.)

Kalat ovat tunteikkaita lapsia. He aistivat herkästi energiat ympärillään ja heidän tunteensa vellovat ylhäältä alas. Kalat-lapset antavat lämpimän sydämensä sykkiä kaikille tapaamilleen ihmisille ja he ovat hämmästyttävän avoimia käsittämättä itse haavoittuvaisuuttaan. Välillä lapsi saattaa hakeutua yksinäisyyteen keräämään voimia ja ajattelemaan omia juttujaan. Kaikenlaiset luovat harrastukset ovat myös lapsen mieleen.

Oinas (21.3.-19.4.)

Jos lapsesi on oinas, parempi varautua hyvällä vakuutuksella ja suurella määrällä kofeiinia, sinulle. Oinaat ovat energisia tulisieluja, jotka haluavat tutkia kaiken itse käytännön tasolla. Ei ole väliä, mitä sinä asiasta ajattelet. Oinailla on loistava määrätietoisuus ja kyky asettaa itselleen päämääriä.  Lapsesi on luontainen johtaja, joka turhautuu nopeasti siihen, kun asiat eivät mene siten kuin hän haluaa.

(kuva: Fotolia)

Härkä (20.4.-20.5.)

Oletko koskaan kuullut termiä "itsepäinen kuin härkä?" Tämä sopii kuvaamaan myös hyvin eläinradan lapsia. Härkä-lapsi on tiukasti kiinni omissa mielipiteissään ja ajatuksissaan. Hänen mielensä muuttaminen on erittäin työlästä, jos lapsi on saanut jonkun asian päähänsä. Härät ovat vahvoja ja vakaita - niin luonteen puolesta kuin fyysisen terveyden kannalta. Härät ovat harvoin kipeänä.

(kuva: Fotolia)

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ole valmis puhumaan paljon, koska et saa lausetta väliin, kun talossa on Kaksos-lapsi. Hänellä on vaihtelevat kiinnostuksenkohteet ja aina uusi rauta tulella. Sosiaalisena luonteena lapsi haluaa jutella ajatuksistaan ja kokemuksistaan sinulle. Vietät siis loppuelämäsi kuunnellen lapsen kertomuksia. Kaiken onneksi Kaksos-lapsi on usein myös komiikantajuinen viihdyttäjäluonne, joten et tylsisty näitä juttuja kuunnellessa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu-lapsella on suojakuori aivan kuin rapu-eläimelläkin. Hän on luontaisesti herkkä ja kun tunteet lyövät yli, hän haluaa vetäytyä syrjään nuolemaan haavojaan. Rapua on helppo satuttaa. Kun hänelle sanoo suoraan ikäviä asioita, ne kirvelevät pitkään. Pikku-ravun sydän on kuitenkin puhdasta kultaa. Hän haluaa auttaa aina toisia ja on huolehtivainen muista perheenjäsenistään.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona on eläinradan mielipiderikkain lapsi. Hän nauttii siitä, että on numero 1. Siksi leijonan on välillä vaikeaa olla tiimipelaaja, koska hän haluaisi mieluiten johtaa tiimiä. Leijonalapsi haluaa olla paras kaikessa, ja pettyy pahasti, kun ei olekaan. Kannustaminen vie näitä itsevarmoja pikkuihmisiä pitkälle. He ovat ylpeitä luonteita ja haluavat tuntea olonsa tärkeäksi.

(kuva: Fotolia)

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsytlapsi haluaa, että kaikki on täydellistä. He korjailevat mielellään huoneensa järjestystä ja asettelevat tavaroita paikoilleen. Neitsyet ovat lapsena avuliaita, koska he haluavat elää rauhanomaisessa ympäristössä. He nauttivat rutiineista, ja saattavat täydellisyydentavoittelunsa takia ottaa epäonnistumiset raskaasti.

Vaaka (23.9.-23.10.)

Vaaka on oikeudentajuinen lapsi. Hän etsii aina tasapainoa ja harmoniaa. Lapsenakin hänellä saattaa olla diplomaatin piirteitä. Vaakalapsi saattaa äityä epäoikeudenmukaisutta kohdatessaan riitelemään, mutta hyvät perustelut tyynnyttävät hänet. Lapsi nauttii musiikista ja kauneudesta. Hänelle siisti koti on tärkeä asia.

(kuva: Fotolia)

Skorpioni (24.10.-22.11.)

Huomaat pian luottavasi lapsesi intuitioon, koska skorpioni-lapsi on eläinradan intuitiivisin merkki. Hän osaa jo lapsena lukea ihmisiä. Et aina tiedä, mitä lapsesi ajattelee tai tuntee, koska hän peittää syvimmät ajatuksensa muilta. Lapsi on hyvä pitämään salaisuuksia. Jos loukkaat lasta, hän saattaa kantaa kaunaa pitkään.

Jousimies (23.11.-21.12.)

Jousimies on lämmin, aurinkoinen persoonallisuus. Hän on eläinradan hymyilijä! Nämä iloiset lapset keräävät aina huomion, koska heillä on aina aikaa hauskanpitoon. Jousimies-lapsi on optimistinen, mikä on hieno ominaisuus lapsella. Vaikka lapsi kohtaisi jotain ikävää, hän toipuu siitä kohtuullisen nopeasti perusluonteensa takia. Jousimies on myös hyvin itsenäinen ja suorasuu. Et voi välttyä kuulemasta, mitä hän ajattelee. Jousimies kertoo kaikki ajatuksensa rehellisesti.

(kuva: Fotolia)

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Horoskooppimerkkien kauneusongelmat paljastettiin - katso ratkaisu omaasi

Lue myös: Horoskooppimerkkisi paljastaa mikä on paras uuden vuoden lupaus juuri sinulle

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat