Kuva: Fotolia

Miksi sinut jätettiin? Horoskooppimerkkisi luotaantyöntävin puoli paljastettiin

23.09.2017 14:30 - Anna Hopi - Luettu 1 465 kertaa

Jokaisella merkillä on huono puoli, joka tulee esille seurustelusuhteessa.

Katso alta merkkisi piirteet, jotka saavat kumppanissasi karvat pystyyn ja voivat saada hänen pohtimaan suhteen jatkoa tosissaan.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Oinaat ovat vaativia ja energiaavieviä ihmisiä. Oinas saattaa muuttua välillä kylmäksi seurustelukumppaniaan kohtaan, jos mielenkiinnonkohteenne eivät kohtaa. Riidoissa oinaan lapsellinen puoli tulee esiin - hänellä on temperamenttia, mutta ei kovinkaan paljon kärsivällisyyttä. Oinas ampuu mielellään vyön alle.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Oletko yrittänyt saada härkää tekemään jotain, mitä hän ei halua tehdä? Härät ovat uskomattoman itsepäisiä. Riitatilanteissa härkä ei taivu anteeksipyyntöön nopeasti, ja hänet kannattaa jättää rauhaan. Härkä ei myöskään toivu helposti, jos tulee jätetyksi - sekin johtuu itsepäisyydestä.

Kaksonen (22. toukokuuta - 21. kesäkuuta)

Kaksonen on romantikko, joka ei ole koskaan varma, mitä oikein haluaa. Saatat saada heidät myöntymään sitoutumiseen, mutta tunteet vaihtelevat edelleen vuoristoradan lailla. Saattaa myös olla, ettet yhtäkkiä kuule kaksosista mitään moneen kuukauteen, koska hänellä on niin kiire. Sitten hän ottaa yhteyttä kuin mitään ei olisi tapahtunut.

(kuva: Fotolia)

Rapu (22. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Tunteellisena ihmisenä rapu on kuin romanttisen komedian sankari tai sankaritar. Hän pelkää menettävänsä rakkaansa, ja tarvitsee koko ajan vakuuttelua. Rapu ei mielellään avaudu, hän pitää itseään syvällisenä ja haavoittuneena sieluna. Hän on suhteen kannalta työläs tapaus.

Leijona (23. heinäkuuta - 21. elokuuta)

Leijona ei halua pelkästään, että häntä rakastetaan. Hän haluaa tulla ihailluksi. Leijonat vaativat kumppaniltaan paljon. Tämän merkin edustaja on onnellinen vasta, kun saa kumppaniltaan paljon huomiota. Joskus, jos huomiota ei tule tarpeeksi, leijona voi pettää. Hänessä on myös narsistisia taipumuksia.

Neitsyt (22. elokuuta - 23. syyskuuta)

Neitsyt tietää kaikesta kaiken - jopa siinä määrin, että se tekee muut hulluksi. Neitsyt rakastaa työntekoa, ja venyttääkin usein työpäiviään pitkiksi. Hän on hyvä tyyppi ja huomaavainen ihminen, vaikkakin hänellä on epärealistisia odotuksia parisuhdetta ajatellen. Neitsyt tuppaa toivomaan liikaa muilta - ja pettyy.

(kuva: Fotolia)

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Vaaka on mahdoton riitakumppani, koska hän ei riitele. Häntä saattaa ärsyttää joku asia viikkotolkulla, mutta kun tulee riita, vaaka kertoo asian järjellisesti ilman intohimoa. Vaaka antaa suhteelle kaikkensa, joten tämän merkin kohdalla joudut etsimällä etsimään syitä eroon.

Skorpioni (24. lokakuuta - 22. marraskuuta)

Skorpioni rakastuu seurustelukumppaniinsa tuhannen salaman voimalla. Sama intohimo pätee, kun kumppani suututtaa skorpparin. Intensiivisyys, ylpeys ja vahva status työelämässä ovat seikkoja, jotka saattavat pelottaa kosijan pois. Skorpioni on myös vaativa ja mustasukkainen rakkaastaan.

Jousimies (23. marraskuuta - 22. joulukuuta)

Jousimies vihaa eniten sitä, jos hänet yritetään sitoa. Häneltä ei voi viedä vapautta. Joskus jousimiehen boheemit päähänpistot aiheuttavat vastarintaa, mutta merkki ei siedä toppuuttelua.

Kauris (23. joulukuuta - 20. tammikuuta)

Kauris on vakaa, mutta kunnianhimoinen kumppani. Kauris ottaa seurustelussa itsensä liian vakavasti. Merkin edustajat eivät pidä hallitsemattomista tunteenpurkauksista.

(kuva: Fotolia)

Vesimies (21. tammikuuta - 19. helmikuuta)

Vesimies on vapaa sielu, joka elää usein omassa pienessä maailmassaan ja seikkailee mielensä kyllyydestä. Hän saattaa keksiä outoja spontaaneja ideoita, jotka hämmentävät kumppania. Merkin edustajat ovat outoja. Vesimies suhtautuu asioihin avoimesti, ja haluaisi varmasti olla ystävä eronkin jälkeen.

Kalat (20. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Kaloista tulee helposti suhteen kynnysmatto. He pystyvät puhumaan tunteistaan ja näyttämään ne, mutta selkärankaa merkiltä ei kovin paljoa löydy. Se voi ärsyttää kumppania, joka kaipaisi enemmän aloitteita ja päätöksentekoa.

(kuva: Fotolia)

Lähde: Pop Sugar.

Lue myös: Riitaisimmat pariskunnat paljastettiin - horoskooppisi voi määrittää kenen kanssa suhde ei toimi

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat