Kuva: Fotolia

"Kuollut poika yrittää tappaa minut" - miehen selkäpiitä karmiva tarina leviää netissä

31.08.2017 20:45 - Iiro Myllymäki

Mies näki mystistä poikaa ensin unissaan, mutta uskoo pojan alkaneen nyt vainota hänen asuntoaan.

Adam Ellis -niminen New Yorkissa asuva mies on jakanut Twitter-tilillään karmaisevan, yliluonnolliselta kuulostavan tarinan. Mies uskoo, että hänen ensin unissa näkemä kuollut poika vainoaa häntä ja on siirtynyt unista myös tosimaailman puolelle tappaakseen hänet. Twiitit ovat saaneet tuhansittain jakoja.

(kuva: Twitter)

Adam Ellis kirjoittaa, että näki lapsen ensin unessa unihalvauskohtauksen aikana. Lapsi istui tällöin miehen huoneen vihreässä keinutuolissa. Ellis kuvailee, että pojalla oli epämuodostunut pää, jossa oli suuri lommo. Ellis piirsi kuvan pojasta näkemänsä perusteella:

(kuva: Twitter)

Unihalvauksen aikana poika nousi tuolista ja alkoi lähestyä miestä. Juuri ennen kuin poika pääsi Ellisin sängylle, Ellis heräsi unestaan kirkuen.

Muutamaa yötä myöhemmin Ellis näki unen, jossa hän oli kirjastossa ja eräs tyttö tuli juttelemaan hänelle. ”Olet nähnyt Dear Davidin, etkö olekin?” tyttö kysyi Ellisiltä. Tyttö jatkoi kertomalla, että Dear David on kuollut ja ilmestyy ihmisille keskiöisin. Pojalle saa esittää kaksi kysymystä, mutta jos häneltä kysyy kolmannen kysymyksen, hän tappaa kysyjän.

Pian Ellis näki Dear David -hahmon uudessa unessa. Mies esitti pojalle kolme kysymystä liittyen tämän kuolemaan ja tajusi, että kolmatta kysymystä ei olisi saanut kysyä. Tällöin mies heräsi peloissaan.

Adam Ellis kirjoittaa twiiteissään, että hän muutti asuntonsa yläkerrassa olevaan vapaana olevaan asuntoon. Mies luuli tässä vaiheessa, että Dear David olisi hellittänyt otteensa miehestä muuton vuoksi, sillä poikaa ei enää näkynyt unissa. Sitten jotain outoa alkoi tapahtua. Miehen kaksi kissaa menivät useana peräkkäisenä yönä miehen ulko-oven taakse tismalleen keskiyön aikaan, ikään kuin oven toisella puolella olisi jotakin:

(kuva: Twitter)

Kissojen oudon käytöksen myötä Ellis päätti katsoa ovisilmästä käytävään ja luuli näkevänsä siellä liikettä.

”Uskon, että Dear David löysi minut”, Ellis kirjoittaa.

Toinen kissoista meni ovelle vielä kuudentena yönä putkeen keskiyöllä. Peloissaan oleva mies asensi kotiinsa kameroita ja liikkeentunnistimia. Mies on jakanut Twitterissä kameroiden tallentamia videoita, joissa esineet vaikuttavat liikkuvan itsestään. Yhdessä videossa vihreä keinutuoli (jossa mies alun perin näki Dear Davidin) liikkuu itsestään, ja toisessa videossa miehen seinällä oleva koriste tippuu. Katso videot alta:

Mitä olet mieltä? Piinaako Dear David miestä vai onko kaikelle jokin luonnollinen selitys?

Lue myös: Miksi ihmiset luulevat näkevänsä kummituksia? Syyt koottiin yhteen

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat