Lasse ja Anne sanovat toisilleen tahdon Radio Novan suorassa lähetyksessä: "Tuntuu uskomattomalta"

28.05.2017 16:45 - Rea Tallgren

Kaksikko on reissannut yhdessä ympäri maailman. Kun suku on nyt "järkytetty" raskausuutisella, on hyvä hetki mennä myös suorassa radiolähetyksessä naimisiin.

Lasse ja Anne ovat olleet yhdessä kuuden vuoden ajan. Nyt suhde huipentuu häihin, jollaisia ei ole ystäväporukassa aikaisemmin nähty: pariskunta sanoo toisilleen tahdon Suomen Suurimmissa Häissä, suorassa lähetyksessä Radio Novalla perjantaina 16.6.

Ammattikorkeakoulussa ensihoitoa opiskeleva Lasse työskentelee lisäksi uimavalvojana. Hän harrastaa brassijujutsua. Anne puolestaan on toimintaterapeutti ja tanssija.

- Perinteiset hääseremoniat riisinheittoineen ja prinsessamekkoineen eivät ole meitä varten, vauhdikas ja sporttinen kaksikko summaa. 

Tie vienyt ympäri maailman

Kaksikko tapasi toisensa ravintolassa Helsingin keskustassa, jossa Lasse oli töissä. 

- Työvuoron jälkeen päätin istahtaa Annen pöytään, koska olimme aikaisemminkin vaihtaneet muutaman sanasen ja juttua tuntui riittävän. Aika kului, Annen tanssitunti jäi ja istuimme lopulta porukalla juttelemassa yhdessä Annen ja hänen ystävänsä Rikun kanssa. Saatoin Annen illan päätteeksi asemalle ja keskustelut jatkuivat Facebookin kautta. Tästä alkoi tämä tarina, Lasse selittää. 

Kaksikon tapaamisesta kului pari kuukautta kun Lasse pakkasi tavaransa ja muutti yksiöstään Annen kaveriksi kommuuniin. 

Pariskunta on ehtinyt suhteensa aikana moneen paikkaan. Niin Väli-Amerikka kuin Brasiliakin on koluttu. Vuoden ajan pariskunta asui Espanjan aurinkorannikolla. Espanjasta mukaan perheeseen lähti myös kaksi rescue-koiraa.

Pariskunnan tie vei lopulta Helsingin Tapanilasta Metsälään ja Lappeenrannan kautta Imatralle. 

Heittäytyminen kuuluu suhteeseen

Kun Lasselta ja Annelta kysyy, mitkä toisen parhaita ominaisuuksia ovat, on heidän vaikea summata niitä lyhyesti.

- Jos pitää valita, niin se, että vuosienkin jälkeen toinen yllättää eleillä, teoilla ja sanoilla. Heittäytyminen ja uskallus kokeilla asioita on ajanut meitä ympäri maailman, Lasse pohtii.

Anne komppaa. 

- Lasse on yltiöpositiivinen, sopiva sekoitus hassuttelevan järkevää persoonaa. Minulla on Lasseen 100-prosenttinen luotto kaikissa tilanteissa. 

Rintamamiestaloa koirien kanssa asuttava pariskunta kertoo pilke silmäkulmassa, että naimisiinmeno suorassa radiolähetyksessä sopii hyvin heille. 

- Tuntuu uskomattomalta, että mitä on tehnyt ansaitakseen jotain näin mahtavaa, Lasse tunnustaa. 

Kaksikon vauhdikkaaseen elämäntapaan hieman erilaiset häät sopivat hyvin - eivätkä ne ole ainoa iso uutinen, jonka kaksikko on sukulaisille lähiaikoina kertonut. 

- Johan tässä ehdittiin jo järkyttää suku raskausuutisillakin, esikoistaan odottava pariskunta paljastaa humoristisesti. 

Suomen Suurimpia Häitä vietetään perjantaina 16.6. klo 9 alkaen Radio Novalla, Radio Cityllä, Iskelmällä ja SuomiRockilla, kun neljä pariskuntaa vihitään suorissa lähetyksissä. Tulevat pariskunnat saavat häihinsä yhteensä noin 3 miljoonaa häävierasta.

Lue myös: Itkuisasta hääkuvasta tuli valtava nettihitti - pystytkö katsomaan liikuttumatta?

Lue myös: Isot korvakorut ja 5 muuta suurinta ajankohtaista häätrendiä Pinterestin mukaan

Kilpailut

Uusimmat