Kuva: Fotolia

Nainen laittoi eteeristä öljyä iholleen ennen solariumiin menoa - katso varoittava lopputulos

03.05.2017 17:45 - Senni Loikala

Saatat ensi kerralla tahtoa lukea tuoteselosteet huolella, ennen kuin sivelet mitään ihonhoitotuotetta ensimmäistä kertaa purkista tai purnukasta ihollesi.

Netissä leviää Yhdysvalloissa asuvan Elise Nguyenin varoittava kertomus siitä, miksi erilaisten kauneuden- ja ihonhoitoon tarkoitettujen tuotteiden tuoteselosteet ja varoitukset tulee lukea huolella ennen käyttöä.

Nguyen kertoo hitiksi nousseessa Facebook-päivityksessään, että hän lisäsi ranteisiinsa ja kaulaansa eteeristä öljyä ennen menoaan hot jooga -tunnille. Tunnilta hän puolestaan suuntasi solariumiin ruskettamaan hipiäänsä.

Seuraavana päivänä Nguyen tunsi ihonsa ärsyyntyneeksi. Seuraavien päivien aikana hänen kaulaansa ja ranteisiinsa, joihin hän oli lisännyt eteeristä öljyä, alkoi nousta kipeitä rakkuloita. Nguyenin mukaan hänen ihonsa oli palanut kemiallisesti eteerisen öljyn ja solariumin yhdistelmästä.

Nguen painottaa, että onnettomuus oli hänen oma vikansa. Hän ei ollut huomannut eteeristä öljyä sisältäneen pullon kyljessä ollutta kirpunkokoista varoitusta siitä, ettei tuotteen käytön jälkeen saisi altistua auringonvalolle ja UV-säteilylle 12:a tuntiin.

Muistakaa ehdottomasti lukea tarkasti kaikkien niiden pullojen kyljet, joista laitatte mitään ihollenne. En tahtoisi tämän tapahtuvan kenellekään muulle. Tämä on ollut helvettiä”, Nguyen summaa oppinsa tapahtuneesta.

Katso alta Nguyenin Facebookissa julkaisemia kuvia, joissa hän esittelee, mitä seurasi eteerisen öljyn ja solariumin yhdistämisestä.

Jos kuvat eivät näy, pääset katsomaan ne tästä.

Lue myös: Onko iho kalpea? Niksit, joilla saat ihollesi kauniin rusketuksen turvallisesti

Lue myös: Hoidatko kauneuttasi oikein? Vinkit kolmekymppisen naisen ihonhoitoon

Kilpailut

Uusimmat