Nainen uskaltautui näyttäytyä bikineissä ensimmäistä kertaa 25 vuoteen - katso inspiroivat kuvat

01.05.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Bloggaaja Sarah Saporalla on ollut pitkä matka oman kroppansa rakastamiseen.

Kesä lähestyy ja sitä myötä myös bikinikausi. Kaikille ei kuitenkaan ole mikään itsestäänselvyys, että on tarpeeksi itsevarma pukeutuakseen bikineihin. Sarah Sapora -niminen 38-vuotias bloggaaja uskaltautui viime viikolla näyttäytyä bikineissä ensimmäistä kertaa 25 vuoteen.

Edellinen kerta, kun nainen oli käyttänyt bikineitä oli hänen ollessaan 13-vuotias. Tuolloin Sapora käytti bikineitä omien sanojensa mukaan ”läskileirillä” erään lepohetken aikana. Viime viikolla nainen koki vihdoin olevansa tarpeeksi sinut kroppansa kanssa, jotta hän pystyi katkaisemaan pitkän tauon bikinien käyttämisessä. Nainen meni rannalle ja otti valokuvia yhdessä ystävänsä kanssa. Sapora on kirjoittanut inspiroivasti aiheesta blogissaan.

”Olen aina rakastanut itseäni. Mutta viime aikoina se, miten määrittelen tuon rakkauden, on muuttunut paljon. Olen aina uskonut, että meillä kaikilla on oikeus tuntea olomme hyväksi kropassamme. Oli sitten minkä kokoinen tahansa, minkä painoinen tahansa tai missä tahansa vaiheessa elämäänsä. Mutta oman kehonsa hyväksyminen ei ole sama asia kuin olonsa tunteminen vapaaksi omassa kehossaan”, Sapora kirjoittaa.

Nainen haluaa esimerkillään inspiroida muita lopettamaan piilottelu ja häpeäminen. Hänen elämäniloa uhkuva sanomansa on helppo allekirjoittaa.

Lue myös: Käsittelemätön bikinimainos kerää kiitosta: "Tämä on todellista kauneutta"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat